kilo vermek için salona mı gitmeliyim yoksa sadece koşmam yeterlimi

boyum 185 kilom 85 salona mı gitmeliyim yoksa sabahları koşmam yeterlimi . ev arkadaşım sabahları koş yeterli 1-2 ay sonra da salona gidersin dedi. sizce ne yapmalıyım .

Haftalık bir planma yapıp. 3 gün koşu 2 gün ağırlık 3 gün ağırlık 2 ya da 3 gün koşu daha faydalı olabilir. Sonuçta boy kilo oranın ideal ikisini bir arada olursa hem toparlanman daha iyi olur.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Sadece kilo vermek istiyorsan agirlik calismana gerek yok. Hatta eve dumbbell seti alip basit temel hareketleri kendin de yapabilirsin ama salon gibi disiplinli ve zengin olmaz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece kilo vermek istiyorsan agirlik calismana gerek yok. Hatta eve dumbbell seti alip basit temel hareketleri kendin de yapabilirsin ama salon gibi disiplinli ve zengin olmaz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de evde ağırlık çalışıyorum ama kas yapamıyorum. Kilo alınca vücutdaki yağ oranı artıyor gibi :( Surat daha kilolu gibi görünmeye başlıyor. Kollar Omuzlar Göğüsler daha yağlı gibi görünmeye başlıyor. Bir de ağırlık artışı da yapamıyorum çünkü güç artışı da tamamen durmuş durumda. 3 aydır tekrar sayım artmıyor. Yerimde sayıyorum :( :( Kilo almamak içinde çok kardiyo yapıyorum. Kardiyoyu azaltınca kilo alıyorum çünkü :( :( :(

Son düzenleme:
Back
Yukarı