Arkadaşlar öncelikle merhabalar başladığım 2 hafta oluyor daha öncedende bu sporu yaptım şimdik ben 85 kiloyum boy 1.83 ideal kilom ise 83 yarım saat kardiıo yapıyorum ve Az kg çok tekrar ile kaslarımı yorarak çalışıyorum vücudumda 13 kilo yağ var.. ve benim amacım kütle yapmak değil Fit durmak ve 0 yağ olmak Bu yaz (2 ay boyunca diyim) 75 e düşeceğim tüm yağlarımı yakmak istiyorum kış geldiğinde ise kütle yapıp 85 e çıkacağım ve sonra iyi bi kas kütlesinden sonra tekrar kardio yapıp 83 e ineceğim eğer bi yanlışım varsa önerilenirinizi bekliyorum
gelelim asıl soruya
Yağ yakımı için az kg çok tekrara ne diyorsunuz hocalarım daha çok sıkılaşır vücudun 3 aya kadar demişlerdi yağ yakarsın demişlerdi fakat bazı forumlarda yalan diyorlar. Cevaplayacağınız için şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun..
thums:
gelelim asıl soruya
Yağ yakımı için az kg çok tekrara ne diyorsunuz hocalarım daha çok sıkılaşır vücudun 3 aya kadar demişlerdi yağ yakarsın demişlerdi fakat bazı forumlarda yalan diyorlar. Cevaplayacağınız için şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun..
thums: