Kilo Vermek İstiyenlere Ve Yardım

iyi günler bodyforumtr ailesi
boy:1.84
kilo:85
benim göbeğimde biraz fazla kilom var ben bu kiloyu kas kütlemde bir zayıflama olmadan yani kaslarım azalmadan yağlarımı eritebilir miyim bu beslenme programıyla acaba?

7.00: Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 ufak kâse yoğurt
250 ml portakal suyu

10.00 Atıştırma
1 adet meyve
1 yulaflı kahvaltılık gevrek
250 ml su

12.00 Öğlen yemeği
Sandviç
2 dilim ekmek
120 gram hindi veya tavuk
Domates ve marul
1 adet meyve
250 ml su

20.00 Akşam yemeği
250 gram ızgara tavuk, pirzola veya balık
125 gram haşlanmış brokoli
100 gram kepekli makarna
250 ml ice tea

23.00 Atıştırma
1 elma
250 ml su yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bench_Obench_O:):)

Sabah portakal suyu ve aksam ictiğin ice tea mutlaka cıkmalıdır.yerini baska yiyecekler almalıdır

Gece 23 de meyve yemek cok yanlıs gece leptin ve büyüme hormonu salınımı azalır

Kepekli makarnaya gerek yok onun yerine yoğurt ve salata ekleyebilirsin

Birde kardiyo veya antreman programından bahsedersen daha yararlı olabiliriz.

portakal suyu sıkma portakalsa kalabılır ancak hazır kutu yada paket ıse kesın kalmalı hemde ıce tea bunlarda ıslenmıs seker var bu ve benzerı urunlerın hıcbır faydası yok.. sımdı sole 1.8 gram proteın alman lazım 1.8x 85=153 gram cıvarı proteın lazım sana gunde.

kahvaltında
2 yumurta butun ıse 6x2=12
1 kase yogurt asasgı yukarı 200 gram gelır dıyet ıse 3.5x2=7

yulaflı gevek 100 gram ıse 12 proteın

120 gram tavuk gogusunde ortalama 35-36 gram proteın

250 gram tavuk 75 gram proteın eder
ortalama 142-150 gram cıvarı proteın alıyorsun ( kaba taslak hesapladım net degerler 3 asasgı 5 yukarı degısebılır)
egerkı yazdıgın 250 ml su harıcınde su ıcmıyorsan bol bol ıcmelısın sudan korkma. onun dısında normal dıyet zaman zaman bende buna benzer dıyetler uyguladım ancak bunun yanında kardıyoda yaparsan sonuca etkısı artar sımdıden basarılar kolay gelsın...

portakal suyu sıkma portakalsa kalabılır ancak hazır kutu yada paket ıse kesın kalmalı hemde ıce tea bunlarda ıslenmıs seker var bu ve benzerı urunlerın hıcbır faydası yok.. sımdı sole 1.8 gram proteın alman lazım 1.8x 85=153 gram cıvarı proteın lazım sana gunde.

kahvaltında
2 yumurta butun ıse 6x2=12
1 kase yogurt asasgı yukarı 200 gram gelır dıyet ıse 3.5x2=7

yulaflı gevek 100 gram ıse 12 proteın

120 gram tavuk gogusunde ortalama 35-36 gram proteın

250 gram tavuk 75 gram proteın eder
ortalama 142-150 gram cıvarı proteın alıyorsun ( kaba taslak hesapladım net degerler 3 asasgı 5 yukarı degısebılır)
egerkı yazdıgın 250 ml su harıcınde su ıcmıyorsan bol bol ıcmelısın sudan korkma. onun dısında normal dıyet zaman zaman bende buna benzer dıyetler uyguladım ancak bunun yanında kardıyoda yaparsan sonuca etkısı artar sımdıden basarılar kolay gelsın...

Mehmetanili bir konuda duzelteyim. Kilon-yag kismi *1.8 seklinde protein alman lazim. Yag oranini olcturup bu kismi kilodan cikarip protein ihityacini karsilamalisin.

Anladim abi kusura bakmasin arkadasta yanlis bilgi vermis bulunduk ben kendimede cikarmiyordum yagi oranida 2.5 yapiodum olmustur o 3 :))) ama karbonhidrat alimini kesmek yada cok azaltmak abi enerji icin yagdan yakmaya yineltmezmi vucudu ?? Cunki 1 gram pro yakip 4 kal almaktansa 1 yag yakip 9 kal alir die dusundum yeri gelmisken sorayim arkadaslarda aydinlansin :)

Bence bu program çok tek düze ve iyi değil yani bi kere suyunu litre olarak belirleme,yani su için bi alt limit belirle ne kadar çok su içersen o kadar iyi bunun yanında iyi bi antrenman ve protein alımını arttırırsan beklediğinden fazlasını bulursun.

Anladim abi kusura bakmasin arkadasta yanlis bilgi vermis bulunduk ben kendimede cikarmiyordum yagi oranida 2.5 yapiodum olmustur o 3 :))) ama karbonhidrat alimini kesmek yada cok azaltmak abi enerji icin yagdan yakmaya yineltmezmi vucudu ?? Cunki 1 gram pro yakip 4 kal almaktansa 1 yag yakip 9 kal alir die dusundum yeri gelmisken sorayim arkadaslarda aydinlansin :)

Dogrudur karboyu azaltmak yag yakimina yonelik eylemlerden biridir. ancak diger konuyu pek anlayamadim. Yag yakiminda yag alimida biraz kisitlanir ama asla sifirlanmaz.

sımdı ben78 kg yım ya ıbrahım abı 11 kg yag var bende :D 78-11=67 x1.8 yapacagım ya benbırdek :D 78x3 =234 pro alıyorum yanı tam 234 degıl ama :D 200-220 arasında alıyorum gundde cok abartmısım ama .D bılgıler ıcınde cok etsekkurler abı.

arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim çalışma programım ise şöyle

pazartesi:ön kol,arka kol,göğüs,abs

SAlı:arka kol,yan yağ,ön kol,abs

çarşamba:yan yağ,abs,göğüs

perşembe:omuz,yan yağ,ön kol,arka kol

cuma:omuz,ön kol,arka kol,göğüs

cumartesi:göğüs,abs,yan yağ,omuz

pazar:dinlenme

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:07 ----------

birde arkadaşlar ben iriliğimi kaybetmeden yağlarımı yakmak istiyorum sizce ne yapmam lazım?

Back
Yukarı