ReallyWolf
Üye
Selam arkadaşlar spora başladım kilo vermek için aynı zamanda yediklerimede dikkat etmek istiyorum artık. Abur cubur kola vs. tamamen kestim sadece dün bir tane çikolata yedim onda da pişman oldum spor salonunda daha fazla vakit geçirerek erittiğimi düşüyorum. Kendimi ödüllendirceğim zamanlar gelecek tabi önce biraz kilo vereyim. Yağ oranım fazla o yüzden yağdan ve şekerden kaçınıyorum.
Boy 1.70
Kilo 95
Programım:
Kahvaltı
3 Yumurta (Haşlama)
100 - 200 gr Yağsız Beyaz Peynir
3 Dilim Çavdar, Yulaf veya Kepek Ekmeği
1 Bardak Şekersiz Greyfurt, Portakal Suyu veya Kahve
Ara Öğün
1 Ekşi Ema yada Muz
Öğlen Yemeği
Tavuk Beyazı yada Yağsız Kırmızı Et veya Ton Balığı
Yağsız makarna veya yağsız Patates veya Pirinç Lapa
Ara Öğün
1 Ekşi Ema yada Muz
Akşam Yemeği
Bol salata(yagsız) + Et veya Yagsiz Tavuk
Spor öncesi yağ yakıcı olarak l-carnitine kullanıyordum bitince devam etmedim onun yerine spor öncesi ve sonrası sadece kahve içiyorum. Kahvaltı yapamıyorum bazen spordan önce çünkü sporu sabahları yapıyorum bolca su tüketiyorum.
Sizce programdan çıkarmam yada eklemem gerken neler var ve şuan aldığım kalori, protein ve karbonhidrat yeterlimi yetersizmi sizden önerilerinizi bekliyorum.
Boy 1.70
Kilo 95
Programım:
Kahvaltı
3 Yumurta (Haşlama)
100 - 200 gr Yağsız Beyaz Peynir
3 Dilim Çavdar, Yulaf veya Kepek Ekmeği
1 Bardak Şekersiz Greyfurt, Portakal Suyu veya Kahve
Ara Öğün
1 Ekşi Ema yada Muz
Öğlen Yemeği
Tavuk Beyazı yada Yağsız Kırmızı Et veya Ton Balığı
Yağsız makarna veya yağsız Patates veya Pirinç Lapa
Ara Öğün
1 Ekşi Ema yada Muz
Akşam Yemeği
Bol salata(yagsız) + Et veya Yagsiz Tavuk
Spor öncesi yağ yakıcı olarak l-carnitine kullanıyordum bitince devam etmedim onun yerine spor öncesi ve sonrası sadece kahve içiyorum. Kahvaltı yapamıyorum bazen spordan önce çünkü sporu sabahları yapıyorum bolca su tüketiyorum.
Sizce programdan çıkarmam yada eklemem gerken neler var ve şuan aldığım kalori, protein ve karbonhidrat yeterlimi yetersizmi sizden önerilerinizi bekliyorum.