Kilo Verme :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

buqrax

Üye
selam öncelikle nasıl kilo verebiliriz dumbell yemek tarifi falan vs göbek göğüs sarkıntısından başka bir şikayetim yok :D

yaş 14

boy 183

kilo 88-90 arası

cevaplar için şimdiden teşekkürler helllooo


(yeni başlayanlarda konu aç yoktu)
 
Son düzenleme:
Geçen sene benim de kilo problemim vardı. Çok soru sordum forumda, çok şey öğrendim. Temelde mesajı attığınız saate bakılırsa pek uyku düzeniniz yok :) Uyku düzeninizi oturtmalısınız. Düzenli beslenmelisiniz, düzenliden kastım aşırıya kaçmadan evde çıkan yemekleri yiyebilirsiniz. Pek özel bir besin ihtiyacınız olmaz. Sabahları en fazla 2 dilim ekmek, öğlenleri 2 dilim, akşam ekmek tüketmeyin :) İmkanınız varsa basket veya futbol oynayın. Yemeklerden sonra yürüyüşler yapın. Zamanla dinçleşirsiniz on dakika yürüyüş iki buçuk dakika hafif tempolu koşu şeklinde (örnek veriyorum) program uygularsınız. Temelinde beslenme, uyku ve hareket var yani :) Bilgilerim doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştım eğer yanlışım varsa daha bilgili üyelerimiz düzeltirse sevinirim :)
 
teşekkürler :) Dediğiniz gibi uyku problemim var saat 04.30-05.00 gibi yatıp 16.00-16.30 gibi kalkıyorum ayrıca 2 dilim benim için zor olacak :D her yemekte yarım ekmek 4 tabak yemek yerim :)
 
Değerli üyemiz;

Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.

Anlayışınız için teşekkürler.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı