Herkeze merhaba, Spor ile ilgili böyle kapsamlı bir forum olduğunu görünce üye oldum. Ve ilk konumda tabiki sporla ilgili olacak. İlk olarak ben 16 yaşındyım ve boyum 1.82 kilom ise -işte sorun burda- 140. Evet çok fazla, fakat sanırım boydan kazanarak bu kilo gerçekten 140 oldugunu bana hissettirmiyor. Fakat yinede çok fazla. Ve artık geçen sene göbeğimde çatlaklar oluştu ve dur demeye karar verdim. 1 hafta kadar önce fittness kulubüne yazıldım. Ve 5 gündür gidiyorum. Fakat size sorularım var.
İlk olarak gittiğim fittnes kulubünde a'dan zye herşey var. Sauna dahi var. O yandan sıkıntım yok fakat. NE yapmamı önerirsiiniz ? Ben kas'dan önce ciddi bir kilo vermek istiyorum. Artık şu göbekten kurtulmak istiyorum vede fil hortumu gibi bacaklardan.
Gittiğim hergün, 30dk koşu 6.5km/s 20 bisiklet ve 20 dk'da başka bir bisiklet yapıyorum. Yemek olarak ise artık tatlı bitti benim için spora başlamadan 1 hafta önce kestim 2 haftadır ağzıma 1 tane kurabiye girdi o kadar, Hocalar yağ oranı testi yaptlar %40 yağ varmış. Eğer 6-7 ay gelirsen 40 kilo verirsin dediler. Sizce doğrumu ne gibi bir program uygulamalıyım ?
Şimdiden ilgilenen herekze teşekkürler.
İlk olarak gittiğim fittnes kulubünde a'dan zye herşey var. Sauna dahi var. O yandan sıkıntım yok fakat. NE yapmamı önerirsiiniz ? Ben kas'dan önce ciddi bir kilo vermek istiyorum. Artık şu göbekten kurtulmak istiyorum vede fil hortumu gibi bacaklardan.

Şimdiden ilgilenen herekze teşekkürler.