Kilo verme

merhaba
yaklaşık 110 kilo civarıydım. doğal olarak sağlık sorunlarıda kiloya bağlı olarak yaşanıyordu. çok fazla şey denedim. diyetisyenler, kibrit kutusu ölçekler, bazı ilaçlar ama malesef olmadı. yine birgün araştırma yaparken Herbalife markasına denk geldim. internette diğer ürünlere göre zayıflama sloganı ile değil dengeli beslenme mantığı üzerine olduğunu öğrendim. daha önceki kullandığım ilaçlar gibi olmadığını, organik içeriğe sahip olduğunu gördüm. yine internetten hem kullanıcı, hem satıcı olan ilknur hanımla iletişime geçtim. konu üzerinde tahliller ve boy kilo endeksi değerleri tespit edildikten sonra shake, çay, protein bar, soya çerezi gibi ürünler ile başladım. şu an 4 ay oldu yaklaşık 8-9 ürününü kullanıyorum. evet önemli olan noktaya gelelim şu an ki kilom 83... :-D herşey onu yeme bunu yeme gibi bir duvar örmediler önüme. ama beslenmeyi öğrendim, sağlıklı beslenmeyi öğrendim. ilknur hanıma teşekkür ediyorum. sizlerinde kilo problemi varsa www.herbal-diyet-beslenme.com adresinden ilknur hanıma ulaşabilirsiniz.

sağlıklı günler hepinize

Back
Yukarı