Merhaba arkadaşlar ben 92 doğumlu öğrenci bir gencim.Sorunum kilolarım aslında şişman denecek kadar kilom yok bazı kıyafetlerde normal zayıf gözüküyorum fakat çıplak dışarda dolaşamıyorum ( plaj vs. ) çünkü ğöğüs ve karın bölgemde kilo yada yağdan dolayı şişlik var.Özelikle ğöğüslerin altında sanırım mide olan yer şiş.Adam akıllı v.g nerdeyse hiç çalışmadım her haftasonu sahilde 20 30 dk yürümeye çalışıyorum hergün zıplama ısınma fitness hareketleri ve 10 şınav 30 45 mekik çekiyorum.Geçen yıldan bu zamana iyi bir kilo kaybım olmasına rağmen genede vücudum kötü ve ben normale çevirmeyi ve azda olsa v.g çalışıp kas yapmayı istiyorum.Dumbell ve barfiks ile evde ve yazında salonda kas çalışmak istiyorum özellikle göğüs ve kol.
Kilo vermek için elimden geldiğince dikkat ediyorum okula giderken gelırken enaz 4-5 km yürüyorum su içip yağsız şeyler yemeye çalışıyorum fakat genede sizden bilgi almak istedim.
Kilo vermek yada yağları eritmek için tavsiyeleriniz nelerdir ?
Dumbell ve o tarz vg - fitness hareketleri çalışmalı mıyım yoksa kilo verip öylemi v.g çalışayım ? yoksa dumbell tarzı şeyler göğüs yağlarımın erimesinde yardımcı olur mu ?
Boyum 1.76 1.78 arası kilom 84-89 arası sanırım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kilo vermek için elimden geldiğince dikkat ediyorum okula giderken gelırken enaz 4-5 km yürüyorum su içip yağsız şeyler yemeye çalışıyorum fakat genede sizden bilgi almak istedim.
Kilo vermek yada yağları eritmek için tavsiyeleriniz nelerdir ?
Dumbell ve o tarz vg - fitness hareketleri çalışmalı mıyım yoksa kilo verip öylemi v.g çalışayım ? yoksa dumbell tarzı şeyler göğüs yağlarımın erimesinde yardımcı olur mu ?
Boyum 1.76 1.78 arası kilom 84-89 arası sanırım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.