Kilo Verme Sorunu

erkman42

Üye
Arkadaşlar biraz fazla konu açmış olabilirim ama kusura bakmayın.Sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.Ben 18.12.2011 tarihinde 100 kilo idim şu anda 07.02.2012 ve 96.9 kiloyum kilo verimi cok yavaş gibime geliyor.Moralimi bozuyor buda.Benim amacım hazirana kadar 80 kilograma inmek.Okullar tatile girmeden 2 3 hafta önce sporu kesmiştim acaba ondanmı sorun oldu yoksa vücudumda bir sorun olabilirmi.Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar iyi forumlar.

Kas yapım o kadar gevşekki vücudumda coğunlukla yağ oldugu için kas yok denecek kadar az ve hocalarımda bunu sürekli olarak vurguluyorlar senin kas yapına cok ugrasıcaz felan diyorlar bu yüzden sıkıntı yapıyorum kendi kendime

Nasıl bir zayıflama programın var? Beslenmen nasıl ?

Merhabalar Arkadaşlar. Ben sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Bir kaç sorum olucak sizlere.Ben şu anda Yaş:17 Boy:1.85 cm Kilo:98 spora ve diyete basladıgımda 106 kiloydum.2 ay olmadan 10 kilo verdim ve 2 hafta öncesinden diyetisyene gittim anlattım kickbox yapıyorum felan diye ona göre bir liste hazırladı doktor hanım.Liste şöyle. Sabah:Kalkınca 2 su bardağı ılık su 5 adet zeytin 1 yumurta 3 ince dilim ekmek 2 kibrit kutusu beyaz peynir Kuşluk:1 Meyve Öglen:2 köfte kadar et veya tavuk 6 Yemek Kaşıgı Sebze yemegi(susuz) 1 bardak yogurt yagsız salata 1 kepce corba 2 dilim ekmek İkindi:2 Meyve 1/2 paket light Bisküvi veya 1 adet kepekli gevrek Akşam:6 yemek kaşıgı sebze yemegi 1 su bardagı yogurt 1salata 1 kepçe çorba 6 yemek kasıgı makarna veya pilav 3 ince dilim ekmek Benim sorum şu:Bu Diyeti Uygulayarak Kolay Kilo Verip Kas Yapımı Yani Vücudumu Geliştirebilirmiyim Ve Yaza Kadar Tahmini Olarak 98 kilodan 80e Felan Düşebilirmiyim Vücut Yapısınıda Saglamlastırarak.Bu arada Haftanın 3 Günü Yemekten 2 Saat Sonra Kickboxa Gidiyorum. İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.
Boyle Bir Programim var

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:54 ----------

Merhabalar Arkadaşlar. Ben sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Bir kaç sorum olucak sizlere.Ben şu anda Yaş:17 Boy:1.85 cm Kilo:98 spora ve diyete basladıgımda 106 kiloydum.2 ay olmadan 10 kilo verdim ve 2 hafta öncesinden diyetisyene gittim anlattım kickbox yapıyorum felan diye ona göre bir liste hazırladı doktor hanım.Liste şöyle. Sabah:Kalkınca 2 su bardağı ılık su 5 adet zeytin 1 yumurta 3 ince dilim ekmek 2 kibrit kutusu beyaz peynir Kuşluk:1 Meyve Öglen:2 köfte kadar et veya tavuk 6 Yemek Kaşıgı Sebze yemegi(susuz) 1 bardak yogurt yagsız salata 1 kepce corba 2 dilim ekmek İkindi:2 Meyve 1/2 paket light Bisküvi veya 1 adet kepekli gevrek Akşam:6 yemek kaşıgı sebze yemegi 1 su bardagı yogurt 1salata 1 kepçe çorba 6 yemek kasıgı makarna veya pilav 3 ince dilim ekmek Benim sorum şu:Bu Diyeti Uygulayarak Kolay Kilo Verip Kas Yapımı Yani Vücudumu Geliştirebilirmiyim Ve Yaza Kadar Tahmini Olarak 98 kilodan 80e Felan Düşebilirmiyim Vücut Yapısınıda Saglamlastırarak.Bu arada Haftanın 3 Günü Yemekten 2 Saat Sonra Kickboxa Gidiyorum. İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.
Boyle Bir Programim var

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:03 ----------

Boyle Bir Programim var

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:10 ----------

Boyle Bir Programim var

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:16 ----------

Telefondan girdigim icin yanlislikla 3 tane yollamisim silemiyirumda kusura bakmayin

Kickbox zor bir spor tüm vücüdu çalıştırıyor güzel bir spor beslenme az gibi geldi

mesala sabah yumurta sayısını artır peynir peyniri çok 2 dilimden çok yemek istiyorsan ye sorun olmaz özellşkle lor peynırı alırsan çok daha ıyı olur 25 gr kadar proteın var ve yag oranı çok çok düşük

forumda başlık vardı ne sabah kahvaltısında menü ne kadar geniş olursa bel o kadar dar olur diye sabah iyi beslenin tüm gününü etkiler kahvaltı pasta börek yemezsen kilo almazsın kahvaltıdan

Spor yapan birine göre çok az karbonhidrat alıyorsun öğlen yemeğinin yanına kompleks karbonhidrat içeren bir yemekte koy köftenin yanına pilav koy veya makarna gibi bu sana antremandna önce enerji verir

light ürünlerden uzak durum yapay tatlandırıcılı katkı maddelei faudası yok onların onun yerine kuruyemiş tüketin veya meyve

akşam yemeğinde karbonhidrat almayın protein alın ama sabah ve öğlen yemeğinde pritein + karbonhidratı beraber alın 2 dilim ekmek yerıne oilav makarna daha iyi olur. sabahta yulaf ekleyebilirsin

S- Antreman öncesi öğünüm nasıl olmalı?
C-Antremandan 1,5-2 saat kadar önce uzun süre enerji verebilecek kompleks karbonhidrat içeren gıdalar mutlaka öğüne dahil edilmelidir.öte yandan günlük ihtiyacımız olan protein,vitamin,mineral,yağdan bu öğüne düşen miktarda yer verilebilir.

S - Günde ne kadar protein almalıyım?
C- Kilonuz başına, kas oranınızada bağlı olmak üzere en az yaklaşık 1,5-2 gr protein almalısınız.Bu değer definisyon dönemlerinde yada yoğun antreman dönemlerinde kontrollü bir şekilde artırılabilir.Verilen bu değerler vücut geliştirme ile ilgilendiğiniz dönemler içindir.Vücut geliştirme ile ilgilenmiyorsanız bu miktarlara çıkmayınız.

S- Günde ne kadar karbonhidrat almalıyım?
C- Kas kütlesi kazanma dönemlerinde harcanan kaloriden fazla alınması mantığı ile kilo başına 4-6 gram arası karbonhidrat tüketilmesi tavsiye olunur.Definisyon dönemlerinde özellikle düşük karbonhidratlı diyetlerde günlük kilo başına 1-2 gr.a kadar indirilebilir.

linke tıkalyın orda beslenme hakkında zayıflama hakkında antreman hakkında herşey yazıyor https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Back
Yukarı