saliih
Üye
merhabalar, yaşım 31 kilom 85 omuz 124 göğüs 109 kol 36 bel 105
bir kaç sene öncesine kadar 6 ay salon geçmişim var şuan içinde yaklaşık 1.5 aydır evde kendi imkanlarımla alt yapıma dayanarak egzersizlerin hakkını vererek çalışıyorum ekipmanlarım ise 60 kg lık bar ve dumbell seti.bu konuda kafama takılan sorular var ve yardımcı olacağınızı umuyorum amacım 80 kg altına düşerek vücudumu belli oranda şekillendirmek haftada 4 gün olmak üzere antrenman yapıyorum boş günlerimde cardio (interval) ve antrenman günlerimde finali karın egzersizi ve hardline matrix 3 whey alarak tamamlıyorum ayrıca belli oranda aşırıya kaçmamak kaydıyla diyet uyguluyorum (şeker ve kahvaltı harici ekmek kesinlikle yok)şu ana kadar 4 kilo verdim
sormak istediğim bu şekilde ağırlık ve cardio ile aynı anda kilo verip hacim elde edebilirmiyim yoksa ideal kiloma ulaşana kadar protein tozunada ara vererek sadece diyet ve cardio mu yapmalıyım çalışma programımda şu şekilde;
Pazartesi: Göğüs & biceps
dumbell bench press
dumbell fly
incline bench press
pullover
dumbell curl
hammer curl
dumbell preacher curl
Çarşamba: Omuz&triceps
lateral raise
seated dumbell press
dumbell front raise
bent over saide lateral raise
lying extensions
dumbell french
dumbell one kickbacks
benc ticeps dips
Cuma:Sırt&kanat
bent over barbell rowing
one arm dumbell rowing
t bar rowing
Cumartesi:Bacak
barbell sguat
stiff legged deadlifts
calf
yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
bir kaç sene öncesine kadar 6 ay salon geçmişim var şuan içinde yaklaşık 1.5 aydır evde kendi imkanlarımla alt yapıma dayanarak egzersizlerin hakkını vererek çalışıyorum ekipmanlarım ise 60 kg lık bar ve dumbell seti.bu konuda kafama takılan sorular var ve yardımcı olacağınızı umuyorum amacım 80 kg altına düşerek vücudumu belli oranda şekillendirmek haftada 4 gün olmak üzere antrenman yapıyorum boş günlerimde cardio (interval) ve antrenman günlerimde finali karın egzersizi ve hardline matrix 3 whey alarak tamamlıyorum ayrıca belli oranda aşırıya kaçmamak kaydıyla diyet uyguluyorum (şeker ve kahvaltı harici ekmek kesinlikle yok)şu ana kadar 4 kilo verdim
sormak istediğim bu şekilde ağırlık ve cardio ile aynı anda kilo verip hacim elde edebilirmiyim yoksa ideal kiloma ulaşana kadar protein tozunada ara vererek sadece diyet ve cardio mu yapmalıyım çalışma programımda şu şekilde;
Pazartesi: Göğüs & biceps
dumbell bench press
dumbell fly
incline bench press
pullover
dumbell curl
hammer curl
dumbell preacher curl
Çarşamba: Omuz&triceps
lateral raise
seated dumbell press
dumbell front raise
bent over saide lateral raise
lying extensions
dumbell french
dumbell one kickbacks
benc ticeps dips
Cuma:Sırt&kanat
bent over barbell rowing
one arm dumbell rowing
t bar rowing
Cumartesi:Bacak
barbell sguat
stiff legged deadlifts
calf
yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...