Kilo Verme İle İlgili

bedo123

Yeni Üye
İyi Günler Vücut Geliştirmeye Başlayalı 3 4 Gün Oldu

Yaşım 14 Hergün Düzenli Futbol Egzersiz Yapıyorum Ama Kas kaybı olcağı için cardio çalışmıyorum salona 3 gün sonra yazılcam Verdiğim kilo yeterliimi yetersizmi diye soracaktım

1 eylül cumartesi 74.9 kg

2 eylül pazar 74.3 kg

3 eylül pazartesi 74.0 kg

4eylül salı 73.7 kg

5 eylül çarşamba 72.7 kg oldum yani 5 günde 2.2 kg verdim diyet yapmıyorum düzenli besleniyorum verdiğim kilo iyimi yoksa kötümü

Buyuk ihtimalle ayni saatte tartilmiyorsun.

Normalde de 1-2 kilo oynama gerceklesir gun icinde bile. Yediklerimizle alakali.

Hergun sabah ac karnina kiyafetsiz tartil. eger tartilmak istiyorsan.

Cevap

Gece Yatmadan Önce Tartılıyorum mesela gece yatmadan önce 73 kg isem sabah kalktığımda 72 kg oluyorum ama gece yatmadan 5 dk önce tartıldığımı yazdım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:13 ----------

gece yatmadan önce tartıldığımmı asıl kilom yoksa sabah aç karnına tartıldığımmı asıl kilom

Gece Yatmadan Önce Tartılıyorum mesela gece yatmadan önce 73 kg isem sabah kalktığımda 72 kg oluyorum ama gece yatmadan 5 dk önce tartıldığımı yazdım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:13 ----------

gece yatmadan önce tartıldığımmı asıl kilom yoksa sabah aç karnına tartıldığımmı asıl kilom

Takma bu kadar kafaya 72-73 kilon iste.

SAbahlari ac karnina tartil.

Back
Yukarı