kilo verme öncelikli program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mpr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mpr

Üye
boy 1.87 kilo 113 yaş 18. 1 hafta önce bodye başladım hocama anlattım kilo vermek istediğimi bir program verdi fakat bana kilo vermeyle alakasız gibi geldi birde size sorayım dedim. yerde mahalle arası mekan zaten dökük ekipmanlar vs.
şuan uyguladığım program

quadricepsexercisesmach.gif

20 tekrar 6 set

bkqxfr4d3796711.gif

bunun oturaksızı yere oturarak 10 tekrar 6 set aynı aletle kollar düz geriye doğru yatarak 10 tekrar 6 set

quadricepsexerciseshack.gif

bunun daha dikey olanı 10 tekrar 6 set

backexerciseswidegripla.gif

ön arka 10ar tekrar 4er set

chestexercisesbutterfly.gif

10 tekrar 4 set

sonrasında mekik veya dumbellarla kafama göre takılıyorum.

koşu bandı ve bisiklet vermesini bekliyodum ama vermedi. kilo vermek için uygun bir program mı sizce? değilse nasıl bir program önerirsiniz?

Hafif ağırlık, yüksek tekrar ve set aralarında az dinlenme ile yağ yakabilirsin ama bence bunları yaptıktan sonra dumbella kafana göre takılacağına koşu bandına insen 10 numara yağ yakarsın.

Bu yaptığın haraketlerle nasıl kilo vericekmişsin onu anlayamadım ? Bunlar vg haraketleri kardiyo değil ki ? Senin kardiyo yapman gerekiyor. Kardiyo yapmak içinde günde minimum 40dk koşu bandı. ( 10dk 6.0 yürüyüş 10dk 8.0 koşu şeklinde yap ) Hemen sonrada 20 dk 25-30 hız arası bisiklet. Bunu haftada 6 gün yap. 3 gün git 1 gün dinlen. Beslenme konusundada sabah sağlam bir kahvaltı yap. Imkanın varsa sonra spora. Öğleden sonra fazla yağlı olmayan ekmeksiz bir yemek. Akşamda meyve. 2 ayda 10 kilo civarı verirsin.

Back
Yukarı