Kilo verirken kas yapma olasılığı nedir? Beslenmem normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xcom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Xcom

Üye
Merhabalar herkese kafamı çok kurcalayan bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var.48 gün oldu başlayalı 94 kilodan 85 86 kiloya gidip geliyorum.Kardiyo ile tüm vucut antremanı yapıyorum yeni olduğum için bazı hareketleri adlarını telafuz edemiyorum :)Sorum şudur ben kilo kaybı yaşarken var olan kaslarımı geliştirebilir miyim? Protein ağırlık besleniyorum. Karbonhidratı ve yağı mümkün oldukça çok kısıyorum sizce doğrumu yapıyorum ?

1. Kaslarını geliştiremezsin ancak koruyabilirsin.
2. Protein ağırlıklı beslenmeyi kas gelişimiyle doğrudan ilişkilendiremeyiz. Önemli olan total kalori. Sen yetersiz kalori alıyorsan (ki kilo vermek için bu şart) proteinler kas inşasında kalabilir.
3. Yağdan fakir beslenmek testosteron seviyesinde olumsuz etki yapabilir. Yağlar vücuttaki hormonların işleyişi için elzemdir. Yağsız diyet başarısız diyettir.

1. Kaslarını geliştiremezsin ancak koruyabilirsin.
2. Protein ağırlıklı beslenmeyi kas gelişimiyle doğrudan ilişkilendiremeyiz. Önemli olan total kalori. Sen yetersiz kalori alıyorsan (ki kilo vermek için bu şart) proteinler kas inşasında kalabilir.
3. Yağdan fakir beslenmek testosteron seviyesinde olumsuz etki yapabilir. Yağlar vücuttaki hormonların işleyişi için elzemdir. Yağsız diyet başarısız diyettir.

Cevabınız için teşekkür ederim.bi sorum daha olucak.Kilo verirken neden kas inşası gerçekleşmiyor peki?

Bildiğim kadarıyla kilo vermek katabolik kas inşa etmek anabolik bi olay ve vücutta 2 si aynı anda gerçekleşmiyor
Şu videoyu izleyebilirsin
Genel olarak öyle söylenir, ancak bir çok değişken söz konusudur. Bismillah deyip yeni başlayan kişide herşey mümkündür.

Tanrı Türk'ü Korusun.

Back
Yukarı