Özgür-39
Üye
2 aylık bir salon tecrübem oldu, ardından yaz tatili dolayısıyla geri dönüş ve 3 aylık yatış süresi. Şimdi tekrar başladım 1.5 ay olmak üzere. Kas gelişimim önceki 2 aya göre 2-3 kat daha fazla tek yaptığım günde 500-600 gr haşlanmış tavuk göğsünden aşağı düşmemek. Bu spor hoşuma gidiyor. Bugün antreman günüydü yorucu olmasına rağmen şuanda tekrar antreman yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Beslenme programımda ciddi ilerlemeler kaydetmem kas gelişimimi doğrudan etkileyeceği için biran önce bir beslenme programı oluşturmak istiyorum. Tabi 3 aylık eleman ne bilebilir ki. Haftalardır forumları geziyor, her makaleyi okuyorum. Çok yavaş ilerliyorum. Bana bilgileriyle biraz da olsa hız katıcak tecrübeleri olan abilerim, kardeşlerim ve dostlarımdan tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.
Boy :1.82
Kilo: 84
Yağ oranı : % 21.8
Su Oranı : % 56
Yemik ağırlığı : 3.4kg
Kas oranı : %35.2
Günlük Gerekli Enerji : 3061 kalori
Tartının verdiği değerler bunlar %100'ü geçiyor komik geldi.Bir detay var heralde. Değerleri yakın arkadaşların ve işin üstadı kişilerin bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum. İyi forumlar.
Boy :1.82
Kilo: 84
Yağ oranı : % 21.8
Su Oranı : % 56
Yemik ağırlığı : 3.4kg
Kas oranı : %35.2
Günlük Gerekli Enerji : 3061 kalori
Tartının verdiği değerler bunlar %100'ü geçiyor komik geldi.Bir detay var heralde. Değerleri yakın arkadaşların ve işin üstadı kişilerin bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum. İyi forumlar.