Kilo verdim fakat yaglar gitmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btrvysl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar 1 1 5 ayda yaklasik 4 kilo verdim istemeyerek tabi bunun asil sebebi kalori acigi olusmasiydi istahim gittikce azaldi yani yine yemeklerde 1 tabak sulu yemek pilavimi yiyebiliyorum istah azalmasi derken eski halime gore azaldi 77 kiloydum 73 kiloya dustum fakar hala bel cevremde ve goguslerimde yag var bunlar ben bi ara gercekten istah kesilmesi yasamistim 2 yil once ve 74ten 65e dusmustum o zamanda vardi bunlar bir turlu gitmiyor ne yapmam lazim?

Merhaba arkadaslar 1 1 5 ayda yaklasik 4 kilo verdim istemeyerek tabi bunun asil sebebi kalori acigi olusmasiydi istahim gittikce azaldi yani yine yemeklerde 1 tabak sulu yemek pilavimi yiyebiliyorum istah azalmasi derken eski halime gore azaldi 77 kiloydum 73 kiloya dustum fakar hala bel cevremde ve goguslerimde yag var bunlar ben bi ara gercekten istah kesilmesi yasamistim 2 yil once ve 74ten 65e dusmustum o zamanda vardi bunlar bir turlu gitmiyor ne yapmam lazim?
Spor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Agustostandir spordayim son 2 aydir derslerden dolayi godemedim 2 kerecik gidebilmistim falan erimiyorlar siki sekilde kardiyo yapmak gerekiyor programimda 25 dk bisiklet 20 dk kosu bandi var ki isinma olarak zaten 10 15 dk bisiklet yapiyorum ancak bunlarin hepsini yaptigimdada kilo veriyorum yani elbette yaglar giderken kilo verilecek ancak bende yaglar 1 azaliyorsa hacim 5 azaliyor incecik biseye donusuyorum yuzum cokuyor hemen ben 183 boyundayim 78 kiloyken bile insanlar 78e inanamiyordu 72 73 gibi duruyosun diyorlardi ki ayni kiloda baska kisi benden daha iri duruyor zaten ve moralimi bozuyor yaglar oyle abartili degil ele gelen sallanan cinsten degil sadece goruntuyu bozuyorlar suan yaglari yakip dahdami kilo vereyim yoksa toparlanmaya gecip kilomu alayim cunku kiyafetler ufaktan buyuk olmaya basladi pantolon artik ici bos duruyor

Back
Yukarı