arkadaşlar 74 kilodan aç karnına çırıl çıplak 66 kiloya kadar düştüm 1.5 ay içersinde ama bel bölgem hala yağlı. hergün 100 dk kadar yürüyor 6-7-8 km/saat hızla dışarıda . bacaklarımda bi zayıflama var. pantolanları giyerken farkedebiliyorum. bel bölgemde az biraz incelmede var onuda farkediyorum yani şişkinliği gitmiş ama elimle avuçlayabiliyorum! belimdeki yağları. 1.76 boyum var ve 66 kilodayım şuan. 3-4 ay body yapmıştım body ile birlikte göbekde yaptım bayağı. şuan zayıflamak istemiyorum yani daha ne kadar kilo kaybetmem lazım ki benim göbekteki yağların en azından yarısının gitmesi için. artık kol mol kalmadı çok zayıfladım... yağ yakıcı falan mı alıyım ne yapayım..
amacım göbeği eritip(tek yağ bel bölgesinde ve birazda göğüs bölgesinde var) body yapıp 74-75 kiloya kadar kaslı bir şekilde çıkmak. bu göbekle body yaptığım zaman göbekte şişiyor balon gibi oluyor. karnı içe çek çek nereye kadar a32
amacım göbeği eritip(tek yağ bel bölgesinde ve birazda göğüs bölgesinde var) body yapıp 74-75 kiloya kadar kaslı bir şekilde çıkmak. bu göbekle body yaptığım zaman göbekte şişiyor balon gibi oluyor. karnı içe çek çek nereye kadar a32