Kilo Verdikten Sonra Yumuşayan/Sakan Deri Büyüdükçe Düzelir mi ?

daha 15 yaşındayım boyum 1.76 3 ayda 25 kilo verdim karın tarrafım yumuşadı sarktı mı bilmiyorum ama büyüdükçe gerinir mi sıkılaşır mı (not her gün spor yapıyorum kardiyo mekik şınavvb)

Keşke ayda 4-5 kilo vermeye odaklansaydın bu tür hızlı kilo verimlerinde sarkma mutlaka oluyor, o bölgedeki kaslarını güçlendirmen germen lazım buda karın çalışmakla olmaz :) , düzenli kilo verip protein ağırlıklı beslenmeyle kaslarını güçlendirecek spor yapmalıydın ve en önemlisi hızlı kilo vermemeliydin, daha yaşın küçük bıkmadan sporuna devam et protein ağırlıklı yanına sebzeli yemeklerden tüket sabret....

Keşke ayda 4-5 kilo vermeye odaklansaydın bu tür hızlı kilo verimlerinde sarkma mutlaka oluyor, o bölgedeki kaslarını güçlendirmen germen lazım buda karın çalışmakla olmaz :) , düzenli kilo verip protein ağırlıklı beslenmeyle kaslarını güçlendirecek spor yapmalıydın ve en önemlisi hızlı kilo vermemeliydin, daha yaşın küçük bıkmadan sporuna devam et protein ağırlıklı yanına sebzeli yemeklerden tüket sabret....
Önerebileceğeniz bir spor programı var mı Serkan Abim

Önerebileceğeniz bir spor programı var mı Serkan Abim
GÜNDE ÇİFT BÖLGE , VÜCUDUNU AĞLATACAK ŞEKİLDE ÇALIŞ VE SABIRLI OL, senin iş 3-5 ayda çözülecek bir iş değil, o gördüğün kalem gibi adamlar yılların çalışması ve sabrın sonu

Back
Yukarı