Kilo ve Body'e Başlama

Merhaba arkadaşlar herkese saygılarımı sunarım.Ben Ahmet yaşım 19 Sivastan yazıyorum.Şimdi ben bu yaz haziranda 118 kiloya yakındım,boyumda 1.78 civarında,fazla olmasada yediklerime dikkat ettim yazın 2 öğün koştum,şuanda hala spor yapıyorum 92 kilo civarına düştüm,elimde 2.5 aya yakın yetecek kadar karnitinim var,onu bitirene kadar spor yapmaya devam ediyorum.Ama artık bu zayıflama faslından sıkıldım,Çünkü zamanında bırak yap bırak yap yaparak vücudum alıştı zaten ama ilk defa bu kadar keskin başladım bırakmamak kayıtı ile.Şimdi bu 2.5 ay bitince amino asit alıp body'e başlamak istiyorum.Şuanki programımda(spor salonuna gidiyorum) başlangıç şöyle;
10dk koşu(10km hızında)
10dk bisiklet
3x1' twister
3x1' ip atlama olarak başlangıcı yapıyorum ve daha sonra hocanın yazdığı ağırlık programları var düşük kiloda seri kaldırarak yağları yakmaya çalışıyorum.Daha sonra onlarda bitince
3x60 yarım mekik
2x30 tam mekik çekip antrenmanı bitiriyorum,iyide terliyorum.Hatta şaşıranlar bile var salonda bu kadar nasıl calısıyosun gibisinden.Yani kısaca izah edeceğim şu ki,artık sıkıldım 2.5 ay daha karnitinle yağ yakımına aynı programda devam edip,2.5 ay geçince amino asit alıp body'e başlamak istiyorum,85 kilo civarlarında olurum büyük ihtimal ozaman belki dahada az,boyumda 1.78 civarında,vücut yapabilirmiyim o durumda,yardımcı olursanız sevinirim,iyi günler dileklerimle

Yerinde olsam kilo vermek için mart-nisanı beklerdim.Kas kütleni artır sonra diyet yaparsın.Kış mevsimine giriyoruz.

Yağ oranını nasıl ölçeriz yardımcı olurmusunuz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:47 ----------

intten hesapladımda %25 oranında yağ var diyor göbek ve kilodan yola çıktı

Internette bulunan yağ olcumlerı yanlıs kımısı bacaktan kılo alır kımısı gobekten onlar sadece tahmını deger.Bazı spor salonları veya diyetisyenler dogru olcuyor.

Back
Yukarı