Clean
Üye
Öncelikle herkese iyi sporlar. Uzun bir yazi olacak gibi yardimci olursaniz hem cok sevinirim hemde motivasyonum yuksek kalir.Yuksek yag oraniyla hep basi belada olan bir kardesinizim. Gecmiste cok diyetlere baslayip biraktim hic birinin sonuclari istedigim gibi olmadi haliyle. Skinny fat dedikleri vucut tipine benziyor vucudum kemiklerim kiloma gore baya ince ve olculer su sekilde ;
Kilo 82,4
Boy 176
Bel 101
Sag Kol - Sol Kol 33,5 32,5
2 Haftadir spora devam ediyorum baslangic kilom 86 idi ilk hafta 82,5 a dustum belim 103 tu 100 e gerilemisti, beslenmemi ayni tutarak devam ettim spora ilk haftakinden farki cardionun daha az agirligin daha yogun oldugu bir hafta olmasiydi ve yine olculdum fakat degerlerim;
Kilo 82,4
Bel 101
cikinca her seyim altust oldu. Sizlerden nacizane istegim benim nerde hata yaptigim haftanin 3 gunu full body calisiyorum ve bazen antrenmandan once bazen antrenmandan sonra 10-15 dakka kosuyorum genel beslenmem ise su sekilde;
Sabah
50 gram yulaf
3 tam haslanmis yumurta
200ml sut
Oglen-Okulda
Tavuk-Kofte
Sebze yemegi ( Mercimek Yemegi, Bazen pirinc pilavi )
Oglen-Evde
150-200 gram tavuk-kofte
4-5 kasik bulgur
Brokoli
Salata
Aksam
150 200 grama yakin tavuk-kofte
Yogurt
Brokoli-Mantar
Salata
1 Avuc badem-leblebi
Tesekkurler, İyi sporlar
Kilo 82,4
Boy 176
Bel 101
Sag Kol - Sol Kol 33,5 32,5
2 Haftadir spora devam ediyorum baslangic kilom 86 idi ilk hafta 82,5 a dustum belim 103 tu 100 e gerilemisti, beslenmemi ayni tutarak devam ettim spora ilk haftakinden farki cardionun daha az agirligin daha yogun oldugu bir hafta olmasiydi ve yine olculdum fakat degerlerim;
Kilo 82,4
Bel 101
cikinca her seyim altust oldu. Sizlerden nacizane istegim benim nerde hata yaptigim haftanin 3 gunu full body calisiyorum ve bazen antrenmandan once bazen antrenmandan sonra 10-15 dakka kosuyorum genel beslenmem ise su sekilde;
Sabah
50 gram yulaf
3 tam haslanmis yumurta
200ml sut
Oglen-Okulda
Tavuk-Kofte
Sebze yemegi ( Mercimek Yemegi, Bazen pirinc pilavi )
Oglen-Evde
150-200 gram tavuk-kofte
4-5 kasik bulgur
Brokoli
Salata
Aksam
150 200 grama yakin tavuk-kofte
Yogurt
Brokoli-Mantar
Salata
1 Avuc badem-leblebi
Tesekkurler, İyi sporlar