Kilo problemi

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar ben 17 yaşında 97 kiloydu 70 e kadar düşdüm üniversite hayatı girdi araya biraz kilo aldım 8 kilo kadar ve şuan 78 den 71 e kadar düşdüm ama göbeğimde ve göğsümde hala yağlanma var normalde ideal kilom bu ve boyum 1.80 ama vucud yağlı yardımcı olabilirmisiniz bilgili arkadaşlar ne yapmam lazım kardioyu çok iyi yapıyorum 2 dakika hızlı 2 dakika yavaş tempo sonra bunu 60 dakika yaptığım günlerde oluyor 100 dakika yaptığım veya 40 dakika yaptığım günlerde 2 haftadır sıkı diyetteyim salatalık domates et ağırlıklı besleniyorum yağ tuz ekmek kesinlikle yok şekerde yok sudan başka bişey de içmiyorum

Zayıflamak için yapman gereken her şeyi yapıyorsun zaten o fazlalık yağları birazcık kas çalışarak atabilirsin 100dk kardiyo yerine 1 saat antrenman yarım saat kardiyo hem sıklaşman hem zayıflaman için yeterli olacaktır

İdeal kilon buysa ve halen yağlıysan, demek ki zayıflarken çok kas kaybetmişsin. Sağlıksız zayıflamışsın.
Ben olsam kardiyo yerine kas yapmak için ağırlık çalışır, proteini almam gereken maksimum miktarda alır, yağı ve karbonhidratı biraz daha düşük düzeyde tutardım.

Yapman gereken her şey var ama o kardiyo sana çok fazla öyle calismaya devam edersen olduğun yerde sayarsin çünkü sen o çalışma ile kasida yakiyorsun, kardiyoyu 30dk ya çek 30dk kosu yapacaksan 3dk yürü 3dk koş şeklinde olsun bu yaptığın kosu şekli gün boyunca metabolizmanın hızlı calismasini sağlayacak ve body yapman şart misal bugün bench press de 20kg bastiysan haftaya 25 bas her hafta artırmaya calis annayacagin bugün calistiginda yarın calistigin bolge agrimali o zaman geliştiğini anlarsın bunları yap 2 ay veririm o vücuda yağ şeker tuz yok ama yatmadan 4-5 saat oncesine kadar yemek yemekte yok cok acikirsan biraz meyve veya protein veya 1 nestcafe

Back
Yukarı