Kilo Mu almalıyım Kilo Mu vermeliyim ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m1kro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

m1kro

Üye
16 yaşındayım 71 Kg 1.76 Boyundayım. Vucut yağ oranım %24 ( Vucudum yaşıtlarıma göre yağlı ). Nasıl beslenmeliyim kilo almaya yönelik mi yoksa kilo yu korumaya yönelik mi ? 2275 Günlük ihtiyacım olan kalori.

Bu sözlerimi hiçbir zaman unutma.Benim gözümde eğer yağlar karın kasının üstünde bir tabaka oluşturduysa,başka bir deyişle karın kasın gözükmüyorsa,BULK yapsan bile temiz bir bulk dönemi geçiremeyeceksin.Yani kilolu olacaksın benim gözümde.
Ben bu sözleri okuduğum makalelerden ve bu işin uzmanı olan kişilerden araştırarak öğrendim.
Sana tavsiyem yağ oranını %10'lara indirdikten sonra,güzel bir BULK dönemine geçiş yapmanı istiyorum.
Eğer geçişi böyle yaparsan çok mutlu ve rahat bir şekilde BULK dönemi geçirirsin :)
Başarılarının devamlı olur İnşaAllah :)

Bu sözlerimi hiçbir zaman unutma.Benim gözümde eğer yağlar karın kasının üstünde bir tabaka oluşturduysa,başka bir deyişle karın kasın gözükmüyorsa,BULK yapsan bile temiz bir bulk dönemi geçiremeyeceksin.Yani kilolu olacaksın benim gözümde.
Ben bu sözleri okuduğum makalelerden ve bu işin uzmanı olan kişilerden araştırarak öğrendim.
Sana tavsiyem yağ oranını %10'lara indirdikten sonra,güzel bir BULK dönemine geçiş yapmanı istiyorum.
Eğer geçişi böyle yaparsan çok mutlu ve rahat bir şekilde BULK dönemi geçirirsin :)
Başarılarının devamlı olur İnşaAllah :)

4 ayda 16 kilo verdim.1 kilo daha veremem ben sadece vucudumu toparlamak ve biraz düzenli görünmesini istemek için yapıyorum. %19 lara çekip yapsam olurmu ?

Son düzenleme:
benim yağım vardı karnımın üstünde sonra çok idman ve çok yemek yemeye başladım ve çevremdekiler bile hayvan gibi olmuşsun demeye başladılar karın kasım yok ama bulkla birlikte vücut inanılmaz irileşti biceps triceps büyüdü bacaklarda yavaş yavaş oluyor illa definasyondan sonra bulka gerek yok bence

Back
Yukarı