Ensar96
Üye
Merhaba arkadaşlar. 16 yaşındayım 1.74 boy 48 kilo. Sigara kullanıyodum ve bunun bana kilo almama engel olduğunu anlayıp sigarayı bıraktım yeme düzenim oturdu. VG sporuna başladım bu sefer. Kilo almam için tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim programım bu.(öğrenciyim)
Sabah kahvaltıda : 2 adet yumurta (sarısı ile beraber) - bir kaşık bal - yarım ekmek arası kaşar salam - süt
Ara öğün : Fındık - çikolata
Öğlen : Yarım ekmek arası sucuk kaşar - ayran - ufak bi ara sonrası süt
Ara öğün : Fındık - fıstık
Okul sonrası : Eve geldiğimde 1 tabak pilav/makarna - patates kızartması - köfte/tavuk
Ara öğün : Kuruyemiş
Antrenman sonrası enerji kaybettiğim ve acıktığım için şöyle bir menü oluşturdum : 1 kutu superfresh ton balık - yarım ekmek - kola
Akşam yemeği : 1 tabak pilav/makarna - yoğurt - patates kızartması
Yatmadan önce: Ballı süt
İlk 1 ay biraz kilo almak için böyle bir program izleyeceğim. Yani bunlar kesin olan şeyler bunların dışında tavuk göğüsü falanda yiyorum. Soya unu duydum birkaç yerde. Kilo almaya yardımcı olacak şeyleri paylaşırsanız memnun olurum. İyi forumlar.
Sabah kahvaltıda : 2 adet yumurta (sarısı ile beraber) - bir kaşık bal - yarım ekmek arası kaşar salam - süt
Ara öğün : Fındık - çikolata
Öğlen : Yarım ekmek arası sucuk kaşar - ayran - ufak bi ara sonrası süt
Ara öğün : Fındık - fıstık
Okul sonrası : Eve geldiğimde 1 tabak pilav/makarna - patates kızartması - köfte/tavuk
Ara öğün : Kuruyemiş
Antrenman sonrası enerji kaybettiğim ve acıktığım için şöyle bir menü oluşturdum : 1 kutu superfresh ton balık - yarım ekmek - kola
Akşam yemeği : 1 tabak pilav/makarna - yoğurt - patates kızartması
Yatmadan önce: Ballı süt
İlk 1 ay biraz kilo almak için böyle bir program izleyeceğim. Yani bunlar kesin olan şeyler bunların dışında tavuk göğüsü falanda yiyorum. Soya unu duydum birkaç yerde. Kilo almaya yardımcı olacak şeyleri paylaşırsanız memnun olurum. İyi forumlar.