Kilo Almama Yardımcı Olurmusunuz?

1 ay oldu fitness sporuna başlayalı.
Zaten sporla içli dışlıyım ve spor lisesinde okuyorum.
Beslenme v.s konularda birkaç bilgim var ancak sizlerin yardımını almak istiyorum.
Beslenme olarak bol bol yumurta tavuk göğsü ve pilav tüketmeye çalışıyorum
Her gece 1 adet muz 2 yumurta beyazı 200 ml süt ve 2 kaşık balı karıştırıp içmeye çalışıyorum.
Ancak sonuç pekde değişmiyor.Gözle görünür bir değişiklik var ama bana yeterli gelmiyor.
Önerilirenizi bekliyorum.
Teşekkürler :D

Bende 2 aydir bu isteyim bildigim kadariyla yardim edeyim istersen kilo almak istiyosan kilo boy yas vs. goz onunde bulundurarak beslen vucut tipini belirle ektamorf endemorf vs. bazal metebolizmani falan belirle
bunlari google yazsan olcebilirsin
tahmini olarak bide hastaneye gidip troid hizini olcturebilirsin ve gunluk yaktigin kaloriyi ortaya cikar bunun ustune 400-500 kalori ekle saglikli carbo ve protein olarak sporunu yap saglikli bi sekilde kilo alabilirsin kas kutlenide artirirsin bilgim bu tabi bu kadar sey yaptirmak zorunda degilsin yemene bak yeter

Gunde bir ya da iki kere cicibebe sut yap ic, yedigin ekmegi artir. Soyle bir amac belirle, de ki anasini satayim ne yersem yakiyo bu vucut, o zaman yakamiycagi kadar yemeliyim. Ne yiyorsan iki katini yemeye calis. Bir tabak mi yiyosun, iki ye. Ama dengeli olsun yediklerin. Yumurtayi da gece tuketme, oglen 12 den sonra yumurta tuketmemeye calis, tereyag yumurta gibi besinler bu saatten once vucuda alinmali, sonrasinda kolesterole davetiye cikarabilir. Sabah saglam basla, aksama dogru hafiflet yemegini.

Yulafi kahvaltida oneririm, ciciyi ise ogleden onceki ogunde, aksamdan once yine yulaf alinabilir. Bu cicibebede var bi nane, bebekleri bosuna sisirmiyor :)

Ya herşeyi arttırdım 1 ayda 2.5 kilo ladım ben hedef olarak 5 demiştim.Bi beslenme proframınız varmı.dığal yollarla 100 gr protein nasıl alabilirim

Ya herşeyi arttırdım 1 ayda 2.5 kilo ladım ben hedef olarak 5 demiştim.Bi beslenme proframınız varmı.dığal yollarla 100 gr protein nasıl alabilirim
Bir ayda 2,5 kilo alamayan biri icin gayet iyi. Ikinci ay da 2,5 alabilirsen bu cok daha iyi. Ne zaman kilon sabitlendi ya da azalmaya basladi, o zaman kilo alamiyorum deyip cozum arayisina girersin. Suan dogru ilerliyorsun demek ki.

Beslenmeni arttir o zaman, iki kati yemeye calis yemekleri, su da fazla ic. Proteine agirlik verip karboya vermezsen zayiflarsin

yemek.png
yemek.png

Back
Yukarı