acngz
Üye
Arkadaşlar 5 aydır spor yapıyorum boyum 1.74 dirty bulking yaparak 4 ayda 62,5 tan 73 kiloya ciktim sonra yanlarda yaglanma oldugunu farkedip son 1 ay da biraz daha dikkat ederek 71 e indim ve yağların büyuk kısmını erittim. Ama şuan tekrar yağlanma korkusuyla karbonhidrat almaktan cekiniyorum gunde 100-120 gram civarinda protein yaklasikta 2000 kcal alıyorum ancak 71 kilo da kaldım. Sanki kaslarımda küçülmeye başladı gibi geliyor. Yağlanmadan kilo alman için eklemem gerekenler neler?
Sabah kahvalti; 5 yumurta, 1 bardak meyve suyu,1 bardak süt
Sonra öğleden akşama kadar; 1 bardak bulgur ve 500 gram tavugu porsiyon porsiyon yiyorum.
Akşam 9 civarinda yarım litre süt.
Yatarken tekrar yarım litre süt.. Ek olarak spor yaptigim gunler spordan hemen sonra 1 bardak meyve suyu ve 35 gram protein tozu kullaniyorum.
Beslenmem cogunlukla bu sekilde, karbonhidrati nereye eklemeliyim? Yağsız kilo almak icin ne yapmalıyım?
Sabah kahvalti; 5 yumurta, 1 bardak meyve suyu,1 bardak süt
Sonra öğleden akşama kadar; 1 bardak bulgur ve 500 gram tavugu porsiyon porsiyon yiyorum.
Akşam 9 civarinda yarım litre süt.
Yatarken tekrar yarım litre süt.. Ek olarak spor yaptigim gunler spordan hemen sonra 1 bardak meyve suyu ve 35 gram protein tozu kullaniyorum.
Beslenmem cogunlukla bu sekilde, karbonhidrati nereye eklemeliyim? Yağsız kilo almak icin ne yapmalıyım?