KILO ALMAKTA BUYUK SORUN YASIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan d0pe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

d0pe

Üye
16 YASINDAYIM 1.76 BOY 50 KILOYUM YASITLARIMA GORE COK FAZLA ZAYIFIM DOKTORLARA GITTIGIM DE BOL BOL FINDIK FISTIK BADEM TARZI SEYLER YEMEMI ONERIYOR FAKAT SADECE BUNU YAPARAK KILO ALAMIYORUM
GUN ICERISINDE OGUN OGUN YEMEK YEMEYI SEVMIYORUM YARDIM ALMAK ISTEDIGIM TARAFTA BURASI ZATEN GUNLUK ALMAM GEREKEN KALORI MIKTARINI 24 SAATTE 4-5 OGUN ILE ALMAKTANSA TEK OGUN DE BUTUN KALORIYI ALIP SONRADAN KURUYEMIS VB. SEYLERLE GUNU BITIRMEK ISTIYORUM
ALICAGIM KILONUN ARTIK ZARARLI YADA SAGLIKLI OLMASINI GECTIM SADECE KILO ALMAK ISTIYORUM SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

Önçelikle merhaba. Tamamen büyük yazmak forum kurallarına aykırı diye biliyorum o yüzden çok heyeçan yapma küçük yaz. Yukarıda bahsettiğin tek öğün muhabbetini glisemik indeksi yüksek olan besinlerle yaparsan , eğer metabolizman çok çok hızlı değilse kilo alabilirsin. İlk olarak günde 3000 kaloriyle başla bak kilo alıyor musun. Eğer alamıyorsan kaloriyi artırırsın .Alman gereken kalorinin büyük çoğunluğunu karbonhidratlardan almalısın. Glisemik indeksi yüksek olan besinleri googleye yazarak kolayça bulursun zaten. Sağlıklı/sağlıksız önemsiz demişsin bu şekilde dene belki birşeyler elde edersin. Açıktıkça çan bebe bisküvisi ye :B

Gun icinde alacagin kalorileri tek bir ogunde almakla hayat gecmez d0pe kuruyemiste ye karbonhidratta ye proteinde ye

Gun icinde alacagin kalorileri tek bir ogunde almakla hayat gecmez d0pe kuruyemiste ye karbonhidratta ye proteinde ye
amacım vücut yapmak yada genişlemek değil sadece kilo almak istiyorum 60 70 kilo olsam benim için kafi okuldan olsun okuldan sonraki yorgunluk olsun yemek yiyesim gelmiyo hepsini tek öğün de hallediyim diyorum[DOUBLEPOST=1522013212][/DOUBLEPOST]
Bol kalorili Shake’leri araştırabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
VIDEOLARA - FORUMLARA BAKTIM TAM DA ARADIGIM BOYLE BIRSEYDI YARIN MALZEMELERI ALIP DENIYCEM COK TESEKKUR EDERIM

Son düzenleme:
amacım vücut yapmak yada genişlemek değil sadece kilo almak istiyorum 60 70 kilo olsam benim için kafi okuldan olsun okuldan sonraki yorgunluk olsun yemek yiyesim gelmiyo hepsini tek öğün de hallediyim diyorum[DOUBLEPOST=1522013212][/DOUBLEPOST]
VIDEOLARA - FORUMLARA BAKTIM TAM DA ARADIGIM BOYLE BIRSEYDI YARIN MALZEMELERI ALIP DENIYCEM COK TESEKKUR EDERIM

Rica ederim kardeşim [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı