Kilo almak için beslenme

merhaba spora bu hafta başlıyorum kendimce uzun uzun araştırarak bir beslenme planı yaptım görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.
Yaşım 17 Kilom 55 Boy 1.70 Ortalama Almam gereken besin değeri - Kalori= 2885 - protein = 96.8 - K.hidrat = 515

Kahvaltı - 70 gram yulaf ezmesi , 1 su bardağı süt , 2 tatlı kaşığı bal ve 1 avuç ceviz
Ara öğün - 2 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi ve meyve suyu
öğle yemeği - 100 gram pirinç pilavı , 100 gram haşlanmış tavuk göğüsü
Ara öğün - Kuru yemiş veya meyve
Spordan önce - Hardline Progainer - 5 Ölçek
Spordan sonra - Protein tozu olmadan yapılmış protein shake ( 370 CL - 20 Protein - 43 K.hidrat)
Akşam Yemeği - 100 gram pirinç pilavı 100 gram tavuk göğüsü
Yatmadan önce - Hardline Progainer 5 ölçek

Besinlerin Değerleri :
KALORİ - 3500
KARBONHİDRAT - 527
PROTEİN - 178

şimdi burda yine anlam karmaşası var 100gram pilavsa az...100gram pirinçse günde 200gram pirinç gayet yeterli gelir. makro hesabı güzel...bu şekilde kilo alırsın garanti

şimdi burda yine anlam karmaşası var 100gram pilavsa az...100gram pirinçse günde 200gram pirinç gayet yeterli gelir. makro hesabı güzel...bu şekilde kilo alırsın garanti

100 gram dediğim göz kararıyla 1 tabağı dolduracak şekilde hazırlanmış pilav. Ben ortalama olarak yazdım hassas tartım olsaydı gram gram hesaplayabilirdim ancak göz kararıyla ortalama birşey söylemeye çalıştım.
Yorum için teşekkürler

100 gram dediğim göz kararıyla 1 tabağı dolduracak şekilde hazırlanmış pilav. Ben ortalama olarak yazdım hassas tartım olsaydı gram gram hesaplayabilirdim ancak göz kararıyla ortalama birşey söylemeye çalıştım.
Yorum için teşekkürler
kardeşim sinbonun hassas tartısı 25tl bence bu işe giriyosan...acilen birtane edin ve yediğini içtiğini tart..göz kararı bu işte yol almak çok zor

https://www.trendyol.com/Skm-4521-M...MI6emUlsiA1QIVwbvtCh0pHAwfEAQYAyABEgJU3vD_BwE

Back
Yukarı