Kilo almak içim gaıner + whey proteın + amıno yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jesse_James

Yeni Üye
Arkadaslar 1 aydır spora gıdıyorum hardlıne pro gaıner tuketıyorum ama acıkcası pek memnun degılım yanında da antreman oncesı ıcın muscletech amıno fx pro serıes toz kullanıyorum. onumuzdekı ay ıcın sızden gaıner + whey +amıno bana onermenızı ıstıyorum .boy 185 kılo 66 . fıyat onemlı degıl sadece kalıtelı olsun urun .hardlıne ı hocam gaza getırdı de aldım

Hardline gainer-fx amino vallahi büyük tezat olmuşlar marka olarak :D Muscle tech,weider veya bsn markalarının gainerlerini tercih edebilirsin..M.tech zamanında ben de düzensiz kullanıma rağmen etkili olmuştu şuan da forumdakilerin önerisi üzerine BSN ye geçtim

ben 6 aydır vg yapıyorum 106 kilodan 75 e düştüm hiç sarkma çatlak vs olmadan vu süreci atlattım ve şu an karın kaslarım orbitlerim adonislerim gayet güzel bir şekilde mevcut.six pec yaptık yani :) . fakat ne kadar karın kaslarım vs estetik bir vücuda ulaşsamda şunu anladım t-shirt varken kimse sizde karın kası oldugunu bilmiyor herkes göğüs omuz ve kola bakıyor sizin vg ci oldugunuzu bu bölgeler belli ediyor. bende büyüme antrenmanlarına geçtim ve kombinasyonum şudur 1 gün sabah 4 kaşık perfect mass gainer ondan sonraki 1 gün sabah syntha 6+2 kaşık müsli+1muz ara ant öncesi bsn amino x + noxplode ant hemen sonrası syntha 6 ondan 1 saat sonra muscletech nitrotech gece yatarkende nutrex muscle infusion.ben gelişimimden memnunum açıkçası.BENCE ne kadar harline cla kullanıp memnun kalsamda gainer protein vs. karma ürünlerini pek tavsiye etmem.Bence daha iyi ürünlere yönelmelisin bsn muscletech gaspari gibi Saygılar

Bence 6 aydan önce herhangi bir ürün kullanmana gerek yok.yeterli ve dengeli beslenmen yeterli.Yaşın küçük zaten.6 ay sonra hala kilo almak ihityacı hissedersen weider whey power kullanmanı tavsiye ederim.nu bitirincede weider whey premium öneririm

arkadaşlar sizce protein tozu ve glutamıne mı kullanmalıyım yoksa proteın tozu gh max mı? öneriniz nedir yaş 29 kilo 88 boy 1.85 vücudum ıdare eder lakin karın bölgem biraz yağlandı sizce ne yapmalıyım evde spor malzemelerim var bu şekılde çalışabılıyorum spor salonuna ayıracak vaktım maalesef yok malum ev çocuk işte yardımcı olursanız sevınırım

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı