Kilo alma !!

yeni başladım ama önceden başka sporla uğraşıyordum daha erkendir belki ama 19 yaş 173 boy 54 kiloyum yeme alışkanlığımı düzelttim çok çok ve sık yiyorum bazen öğün saatleri kaçıyor ama yinede telafi etmeye çalısıyorum ve suplement kullanmak istiyorum süreci hızlandırmak için optımum mass karbonhidrat tozu kullanmaya karar verdim ve cretine kullanaam yanında uygun olurmu yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 348
Düzenli ve karbonhidrat ağırlık yersen kilo alıcaksındır .Spora ilk başladıgımda 4 ay önce 55 kiloydum (boy 1.77 ,yaş 17) Hardline progainer kullandım 59 dan 63 e çıktım 1-2 haftalık toz kaldı içinde faydasını görüyosun.Ama karaciğeri yoruyo diyolar ondan korkar oldum bu aralar :D

Düzenli ve karbonhidrat ağırlık yersen kilo alıcaksındır .Spora ilk başladıgımda 4 ay önce 55 kiloydum (boy 1.77 ,yaş 17) Hardline progainer kullandım 59 dan 63 e çıktım 1-2 haftalık toz kaldı içinde faydasını görüyosun.Ama karaciğeri yoruyo diyolar ondan korkar oldum bu aralar :D
Sanki anapolon kullaniyosunda karaciğeri yoruyomus diyosun,supplementlerden bu kadar korkmayin bunlar ilaç değil besin takviyesi,gelelim gainer konusuna gainerlarda kaliteli karbonhidrat yok ona vereceğiniz paralarla bulgur,pirinc,yulaf gibi karbonhidrat kaynaklarına yönelmen daha iyi olucaktir

Sanki anapolon kullaniyosunda karaciğeri yoruyomus diyosun,supplementlerden bu kadar korkmayin bunlar ilaç değil besin takviyesi,gelelim gainer konusuna gainerlarda kaliteli karbonhidrat yok ona vereceğiniz paralarla bulgur,pirinc,yulaf gibi karbonhidrat kaynaklarına yönelmen daha iyi olucaktir
Ben zaten yeterince dediklerini almaya çalısıyorum bünyemide oldukça zorlamaya çalısıyorum ama bu ek kullanım yapmak istiyorum cretine de kullansam olurmu ?

Back
Yukarı