Kilo alma amacli beslenme listem.

Arkadaslar yeni basladim. Hocam tarafindan verilen beslenme ogunlerim bunlar. Yorumlarsanız cok sevinirim.

Eklentiler

• 20170722_074927.jpg
    20170722_074927.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 440
Yağlanmak içinse güzel yağlanırsın.Eğerki amacın Kütle Almak ise Yanlış bir Liste.Basit Karb. uzak durmanı tavsiye ederim Sütlü tatlı makarna pilav çok fazla basit karb.

Sutlu tatli ve Corbayi yemiyorum. Sutlu tatli yerine arada bir dondurma yiyorum. Tek korktugum ekmegin fazla oluşu. Makarna veya pilav butun listelerde yok mu? Forumda herkesin ogunlerinde goruyorum pilav veya makarnayi. Bu arada yorumun icin tesekkurler.

Makarna
Sutlu tatli ve Corbayi yemiyorum. Sutlu tatli yerine arada bir dondurma yiyorum. Tek korktugum ekmegin fazla oluşu. Makarna veya pilav butun listelerde yok mu? Forumda herkesin ogunlerinde goruyorum pilav veya makarnayi. Bu arada yorumun icin tesekkurler.
Makarna ve Pilav Tabiki var ama Senin 1 Öğününde hem makarna hem pilav varsa Cok Fazla Yağlanırsın , fıstık ekmek, zeytinyağı gibi vs.
http://dosya.co/0d643ldal52b/kilo_alma_beslenme.xlsx.html

Kendi 2800 Kalori Beslenme Programı Nasipse Eylülde Başlıcam Buna.İşine Yararsa Al Kullan ..en azından bi incele günlük makro değerleri :)

Hocam makarna ve pilav beraber degil ikisinden birini secip yiyorum. Yani soyle soylim 1 saat once yedigim ögünde 1 tabak makarna, 5 dilim tahilli ekmek, salata ve tavuk gogsu vardi fakat sayende youtubedan az bakindim en sagliklisi bulgur pilavi olarak gozukuyor. Pilav veya makarna yerine bulgur pilavina geçeceğim. Liste icin de tesekkur ederim.

Arkadaslar var mi yorumlayabilecek?[DOUBLEPOST=1501580515][/DOUBLEPOST]Olculerimi yazmayi unutmusum. Yas 16 kilo 64.5 boy 1.77

Son düzenleme:
Back
Yukarı