Kilo Aldım Ama Sorun Var?

Yaklaşık 1.5 ay önce buraya yazmıştım kilo almak için ne yapabilirim diye. Hepinize çok teşekkür ederim geçen zaman içinde 8.5 kilo aldım almaya da devam ediyorum :) ilk defa 70 kiloyu görmek üzereyim. Ama sorun oldu kilo aldım ama ne yağlandım ne göbek yaptım hiçbirşey yok sadece karnım aşırı gergin. Nedendir bu? Hepinize şimdiden teşekkürler.

Hocam aynı durumdayım ben de. 3 hafta oldu 63 kilodan 68 kiloya çıktım. 70e doğru gidiyorum. Ben normalde çok zor kilo alan biriyim. Baktım kilo alıyorum abandım yemeğe. Vücut hala sıkı ama hafif yağlandığımı hissediyorum. Ama çok sorun etmiyorum göbek olmadığı sürece sıkıntı yok.
Karın gerginliği mide doluyken oluyor bana da. Sola doğru bi göbek çıkıyor :)

Hocam aynı durumdayım ben de. 3 hafta oldu 63 kilodan 68 kiloya çıktım. 70e doğru gidiyorum. Ben normalde çok zor kilo alan biriyim. Baktım kilo alıyorum abandım yemeğe. Vücut hala sıkı ama hafif yağlandığımı hissediyorum. Ama çok sorun etmiyorum göbek olmadığı sürece sıkıntı yok.
Karın gerginliği mide doluyken oluyor bana da. Sola doğru bi göbek çıkıyor :)
Hocam ben de yağ sıfır şöyle düsün hani göbegi sıkarız da ne kadar yağ var diye bakarız ya bende oyle hic ele gelen bisey yok genel olarak tum vucudum da az zaten de karnimdan ameliyat oldum onun gerginligi de var bu yuzden karnim hepten gergin kilo aliyorum hala ama karnimda sislik hissediyorum sadece ne yaglanma var ne baska bi degisim

Hocam ben de yağ sıfır şöyle düsün hani göbegi sıkarız da ne kadar yağ var diye bakarız ya bende oyle hic ele gelen bisey yok genel olarak tum vucudum da az zaten de karnimdan ameliyat oldum onun gerginligi de var bu yuzden karnim hepten gergin kilo aliyorum hala ama karnimda sislik hissediyorum sadece ne yaglanma var ne baska bi degisim
Kardesim forumda cevap bulamazsin buna. Direk doktora git.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı