Kilo alamıyorum

Arkadaslar 1.90 boy ve 65 kiloyum kilo almam lazım fitnessa gidiyorum günde kilo almam için tahminen kac öğün yemek yemem lazım yardım lütfen

Arkadaslar 1.90 boy ve 65 kiloyum kilo almam lazım fitnessa gidiyorum günde kilo almam için tahminen kac öğün yemek yemem lazım yardım lütfen
Başladığımda 50 kg dım şuan 72 yağ %9 50-65 arası yağ %6-7 di eğer kilo almak istiyorsan kalori saymanı tavsiye ederim myfitnesspal indir telefonuna anasayfa gadget ıda var ordan say gunluk kalorini haftada yarım kg almak istiyorum diye ayarla.

Her sabah 150 gr yulaf- 300ml sut - 1 avuc ceviz - 1 avuc kuru uzum - 2 yemek kasigi bal.
Sabah kahvaltin boyle kaliteli olsun. Ara ogun kuruyemis ye.

Her sabah 150 gr yulaf- 300ml sut - 1 avuc ceviz - 1 avuc kuru uzum - 2 yemek kasigi bal.
Sabah kahvaltin boyle kaliteli olsun. Ara ogun kuruyemis ye.
Peki kardeşim sence ben bunu 1 ay boyunca düzenli olarak yapsam akşam ve gece de makarna veya pilav yesem 1 ay sonunda ne kadar kilo alırım var mı bi tahmin 1 aydır aksamlari sütun içine nesguik koyup üstüne bal koyup içiyorum ardından 3 veya 4 tane haşlanmış yumurta yiyorum fitnessdan geldikten sonra

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Makarna pilav sana dönüşü kilo ve yağ olur.
Kaliteli Karbonhidratları seç yulaf bulgur bugdağ ekmeği gibi. antremandan önce ve sonra yiyebileceklerimin forumda veya farklı sitelerde bulabilirsin.

Back
Yukarı