Kilo Alamıyorum

Arkadaşlar kilom 71 boy 1.75 yaş 16 2 aydır düzenli besleniyorum ancak kilomda gram oynama yok hatta 73 ten 71 e düştüm şuan 71 de takılı kaldım.Yumurtanın tavuğun yulafın kalorileri çok düşük araöğünlerde fındık badem yiyorum ancak kilo alamıyorum. aynı sorunu yaşayıpta çözebilenler varsa yardım lütfen

düzenli beslenmeyeceksin kardeşim o zaman :D sağlıklı yağlara aban zeytinyağıdır hatta biraz kızartma falan da yiyebilirsin %70 oranı olan çikolatalardan tüketebilirsin antrenman öncesi sonrası pirinç pilavı makarna gibi şeyler yanında patates et gibi ürünlere aban. kilo almaman mümkün değil. hatta bunları akşam 7 den sonra yersen kilo alırsın

Tabağina her zaman koyduğun yemeğe bir kaşik bir kepçe vs. Daha eklemen yeterli. Hala alamıyorsan 2 kaşık eklersin hala alamıyorsan doktora görün :). Hata yapmaman gereken bir noktaya değiniyim antrenmandan sonra önüne sadece tavuk koyup yeme yanında karb. olsun mutlaka yeşiilik yemeyide unutma yağa abanma konusuna gelince salatana 1 kaşık zeytin yağı ekmen yeterlidir.

Back
Yukarı