Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaş 16 boy 1.78 kilo 63 küçüklüğümden beri zayıfım bir türlü kilo alamadım kemik yapımda ince olduğu için 2 kat zayıf görünüyorum lütfen yardım edin kilo almak istiyorum maddi durumum orta boyumunda uzamasını istiyorum ona göre beslenme programı veya önerebileceğiniz besinler varsa yorumlarınızı bekliyorum ayrıca 2 günde bir düzenli barfiks çekiyorum onu bırakmalımıyım kalori yaktığı için onuda yazarsanız sevinirim
Barfiskle alakası yoktur insanlar haftanın 5-6 günü ağır antrenman yapıyor yine kilo alıyor , büyük ihtimal ya az yiyorsun ya da çok yediğini sanıp yine az yiyorsun. Yaşın 16 nasıl bir hayatın olduğunu bilmiyorum hareketli misin yoksa daha çok bilgisayar başında duran biri misin fakat sabahları buğday ekmeği öğlenleri de pirinç makarna gibi karbonhidrat ağırlıklı besinlerle kilo alabilirsin rahatça diye düşünüyorum. Ayrıca barfiski bırakmanı önermem yoksa şekilsiz bir kütlen olur güzel bir sırt yerine. Hatta spor iştahını da artırır sporu ihmal etme.
yaş 16 boy 1.78 kilo 63 küçüklüğümden beri zayıfım bir türlü kilo alamadım kemik yapımda ince olduğu için 2 kat zayıf görünüyorum lütfen yardım edin kilo almak istiyorum maddi durumum orta boyumunda uzamasını istiyorum ona göre beslenme programı veya önerebileceğiniz besinler varsa yorumlarınızı bekliyorum ayrıca 2 günde bir düzenli barfiks çekiyorum onu bırakmalımıyım kalori yaktığı için onuda yazarsanız sevinirim
Kilo almak için kalori fazlası oluşturman lazim ayda 2 kg dan fazla alma yağlanırsın.Barfiks öyle çok kalori yaptırmaz sana barfiksi bırakma.Boy uzaması için beslenme uyku önemli ama hiç uzamasada takma 1.79 um kısa değil bu boy bi 80 kilo olsan yakışır sana kasli tabikide
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eger maddi durumun el veriyorsa gainer almani oneririm duzgun bir beslenme ile gainer kullanirsan ayda 3-7 kilo arasi kilo alabilirsiniz bende gecen yaz 58 kilo idim suan 75 kiloyum ama bunun icin gecen seneden beri 3 kutu 5000grlik gainer bitirdim bi bakmani tavsiye ederim.
Gainer'a bulaşma derim ben hem ayda 3-7 kilo almak ne kadar doğru? Ayda doğal bir vücut geliştirmecinin kazanabileceği yağsız kas kütlesi. 1-2 kg'dır geri kalan kilolar yağdır. Gainer bence en son tercihin olsun. Yapabileceklerin günlük 50-100 gr kuruyemiş tüketmek; pilav, yulaf tüketimini artırmak; (Yulaf tüketiminde abartıya kaçmamak gerek günlük önerilen maksimum lif alımı 50gr'dır.) yumurtaları sarısıyla beraber yemek, yemeklerde zeytinyağı kullanmak. Günlük kalori ihtiyacını Mifflin St Jeor Calculator yazarak hesaplayabilirsin.
Saygılar
Arkadasim tamamda adam baslikta kilo almak istiyorum cok kafama taktim yazmis yagsiz bir kas kutlesi kazanmak istiyorum diye bir sey yazdigini gormuyorum ve oyle senin dedigin gibi yulaf pilav tuketerek metabolizmasi hizli olan biri icin cok zordur kilo almak. Tamam elbette onlari tuketmesi lazim ama yanindada gainer şart .
Anladigim kadariyla sen boyle bir sorun yasamamissin ve anlamaman normal.Gecen sene bende bu arkadas gibydim sadece ona nasil kilo aldigimi yazdim uygulayip uygulamamak ona kalmis ekstradanda 100gr yulaf 250ml sut ve 1adet muzu istege bagli fistik ezmesi ya da ceviz blendirdan gecirip gece yatmadan icmeni tavsiye ederim ve bunu gainerle kombine edersen kilo alman kacinilmaz olacaktir tabi kalan ogunlerde pilavi ve yuksek karbonhidrat iceren yiyecekleri sofrandan eksik etmedigin surece,ara ogun olarakta kuruyemis tuketebilirsin.
Yağlı kütle almak istemek de bir garip ama ben yaşamadığım için anlamıyorumdur belki. Çok zor durumda kalınmadığı sürece gainer iyi bir tercih değil bence.
Saygılar
Sana şoyle soyliyeyim bu zayiflik işi insani psikolojik olarak çokertiyor ve ister istemez bu durumdan bi an once kurtulmak istiyorsun ve hayati boyunca zayif olarak kalmis birisi icin yaglanmanin gram umurunda olacagini sanmam cunku bir an once kilo almak ister kişi ve bunun icin her yolu dener sanirim denicek yolu kalmamiski buraya yazmis ve 3 kutu gainer bitrdm 1 yili gecti hicbir sorunum yok Allaha sukur için rahat olsun .
Saygılar
Gainer direk bir soruna yol açmaz zaten. İçeriğindeki şeker vs. zararlı. Aşırı zayıflık konusuda deneyimim olmadığı için bilmiyorum. İşin psikolojik yönünü düşünmek de gerekir dediğin gibi.
Saygılar