Kilo Alamıyorum Bi Bakar mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asiink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asiink

Üye
Arkadaşlar ben iş yoğunluğum nedeniyle spora gidemiyorum ama kilo almak istiyorum. Bu yüzden protein tozlarına başlamayı düşünüyorum ama spora gidemeyeceğim için sakıncalı mı diye bilemiyorum. çok yiyorum ve metabolizmam çok hızlı kaç kere dahiliye gittim herşeyime baktılar diyetisyene gittim mama verdi fayda etmedi. bende bu tozlardan içmeye karar verdim. ekstra kalori almak için bana faydası güçlü ama spora gidemeyeceğim için zararı olmayan toz önerir misiniz. çok zayıfım şimdi siz spora gitmezsen yağ olarak alırsın diyeceksiniz inanın yağ bile alsam fayda etmez çok ama çok zayıfım pantolon bulamıyorum. tşört giyorum hiç yakışmıyor acilen 20 kilo falan almalıyım etkili bi önerisi olan marka verirsen çok büyük sevaba girer. şimdi ben kalarili bi toz almalıyım demi beni bi aydınlatın nolurrrrr.

TOZLAR İ BÜYÜTMEZZZZ Yemek yemekten başka çaren yok

Spora gidemiyorsan kiloyu unut.
ne yap ne et sporunu yap.

sonra bizde nasıl kilo alacağını söyleyelim;)

sabah kalktınızmı oturup 3-4 set şınav çekin üstüne gidip yemek yeseniz bile hiç yoktan iyidir kilo konusunda
ilacınız yemek ha iştah mı zorlayın biraz bi süre zar zor yersiniz kusacak gibi olursunuz ama alışırsınız toz konusunda tavsiye veremeyecem

yemek yemek ama nasıl yemek elimizde internet var kalorisi yüksek yemekleri araştırıp tercih edersen yararını görürsün sabırlı ol

Spora başlıyorum arkadaşlar sakaryada iyi bi mekan adı var mı bildiğiniz. Bana yol gösteren arkadaşlar var mı

Back
Yukarı