Kilo alamıyorum ACİL YARDIM

Öncelikle merhaba
1,80 boyunda 78 kilodayım kemiklerim kalın ve zayıf görünüyorum ayrıca metabolizmam hızlı olduğum için kilo alamıyorum bunun için hacim kazanmak için ek besin alıcam bu ürün Hardline Progainer 3000 gr almayı düşünüyorum ama önerileriniz varsa buyrun paylaşın ACIL YARDIM

O zaman 1 kase daha ye emin ol o gainer bosa harcanan para karboidrat bakimindan bu kadar zengin olan bi yerde gerek yok ama harcicak cok paran varsa al ama icinde bildigin azicik protein katilmis sofra sekeri var

kardeşim bu nasıl mantık ya kilo almayan tozlarda medet umuyor git adam akılı yemeğini ye bak büyüyon mu yoksa kücülüyon mu emin ol o içtigin tozların ham maddesi saten o yemekler. işlenmemiş halde hemde.

kardeşim bu nasıl mantık ya kilo almayan tozlarda medet umuyor git adam akılı yemeğini ye bak büyüyon mu yoksa kücülüyon mu emin ol o içtigin tozların ham maddesi saten o yemekler. işlenmemiş halde hemde.
Yiyoruz herhalde ama olmuyo yeterli beslenemiyorum hergün et yeme imkanım olmuyor ve bu tozlar olmadan hiçbişey yapamıyorsun

Yiyoruz herhalde ama olmuyo yeterli beslenemiyorum hergün et yeme imkanım olmuyor ve bu tozlar olmadan hiçbişey yapamıyorsun
Et ne alaka kardeşim kilo aldiracak şey sana karbonhidrat makarna almayada mi paran yetmiyor

Back
Yukarı