Can Karahan
Üye
Kilo alırsam bileğim kalınlaşır mı?
Abi bilek çalışmak bileği kalınlaştırmaz diyorlar. Ben de kilo alırsam belki kalınlaşır diye düşündüm. Teşekkürler eminsin değil mi bilek çalışmak bileği kalınlaştırıyor? Kila da alsam faydası olmaz mı 10-15 kg mesela?Bilek çalışmalısın ben kg yım ama bileğim az
Eyvallah abi.[DOUBLEPOST=1441256896][/DOUBLEPOST]Obez olsam bileğim kalınlaşmayacak mı? Demek ki kilo almanın faydası oluyor.Olur.O bölgede hafif yağ toplanır.1-2 cmlik bir kalınlaşma mümkün.
bilek kasi gelisir ve kalinlasir ancak ellerle kolu baglayan yer olan bilekten bahsediyosan orda kas dokusu yoktur ancak fazla kilo alirsan orda yag birikebilir.tabi gelisimini tamamlamis biri icin konusuyorum.Eyvallah abi.[DOUBLEPOST=1441256896][/DOUBLEPOST]Obez olsam bileğim kalınlaşmayacak mı? Demek ki kilo almanın faydası oluyor.
Eyvallah abi. 15 kilo filan alsam kalınlaşır herhalde.bilek kasi gelisir ve kalinlasir ancak ellerle kolu baglayan yer olan bilekten bahsediyosan orda kas dokusu yoktur ancak fazla kilo alirsan orda yag birikebilir.tabi gelisimini tamamlamis biri icin konusuyorum.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kalinlasir ama egzersiz yapmadan hapir hupur hadi kilo alcam diye saldirirsan ''beyler ben bu gobegi nasil yakicam" dersin.ayrica egzersiz yaparsan kemiklerin yogunlasir bilek kasin gelisir kollarin bileklerin kalin dururEyvallah abi. 15 kilo filan alsam kalınlaşır herhalde.
o bolgeye calismak devede kulak kalir evet orasi genetiktir yani kemik kalinligi kimisi vardir 20 cm bilegi vardir kimisinin 13 cm bilegi vardir ancak cok fazla kilo degismelerinde orda degisiklik gorursunuz cunku oraya ancak yag sokabilirsiniz.Benimde bileklerim çok ince. Hatta vgye başlama sebebimde ön kol ve bileklerimdi. Okudugum ögrendiğim kadarıyla vücuttaki en ufak zor büyüyen kaslardan bilek kasları.ve yağ dokusu olarak en geç büyüyen yer. Ön kol normal idmanlarda zaten gelişim gösteriyor.(yanlışım varsa düzeltmenizi rica edicem)bu biraz genetik bi konuymuş sanırım. İnceler Estetik duruyo diyen var kalın daha iyi diyen var ayak bileği gibi el bileğim var diye şikayet eden var. Bu arada o bölgeyi parmak egzersizleriyle çalıştırabiliyorsun sanırım. Bi araştırmanı tavsiye ederim
VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya zaten dert edilmesi gereken bisey degil oranin 2 3 cm kalinlasmasi icin 20 kilo alicaksin belkide sonrada o yaglari atmaya calisicaksin.bilek kaslarini gelistirdikce orasi kalin duruyor zatenBende dolaylı yoldan onu anlatmaya çalıştım. Aşırı yağlanma orayada etki yapacaktır. Ama bilek kalınlaşacak diye o kadar kilo alınmaz diye düşünüyorm. Ve istenilen düzeye gelecekmi belli bile değil
VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi