Kilo alımı genetik ve gelişme

Arkadaşlar merhaba ben Yunus. 20 yaşındayım 63 kg yim boyum 189cm göğüs ölçüm 86 kol ölçüm 29.5 bel ölçüm 80. Yaklaşık 4-5 aydır VG ye başladım. Elimden geldiğince her yerde her zaman araştırdım.nasıl beslenmem gerektiği hareketlerin doğru formlarını antrenman türlerini ve ne kadar yapılması süre antrenman yapılması gerektiğini supplementlerin ne olduğu ne işe yaradığını beslenmenin VG deki önemini vs vs olmak üzere bir çok konu üzerinde araştırma yaptım okudum kendim üzerinde de deniyorum. Lakin bir türlü kilo alamıyorum ve yahutta aldığım kiloyu en ufak bir beslenme bozukluğunda kaybediyorum. Bahsedildiği gibi günlük yaptığım aktiviteleri göz önüne alarak ihtiyacım olanın üstünde kalori alıyorum (zorlanarak) ek gıda olarak gainer tüketiyorum lakin kilo alamıyorum. Doktora gittiğimde kan ve tiroit normal değerinde çıktı ve bana PRİMOBOLAN adlı bir ilaç verdi haftada bir kere kullanmam. gerektiğini söyledi.ilacı araştırdım steroid bazlı bir ilaç olduğu yazıyordu.sizce ilacı kullanmalıyım gelişmem hızlanır mı ? 5 ay içerisinde kol ölçüm 27 dan 29.5 a göğüs ölçüm 81 den 86 ya çıktı (elimden geldiğince kaslara hipertrofik etki uygulamaya çalışıyorum ilk başlarken boş barla bench press yaparken zorlanıyordum şuan 12.5 kg takıyorum) biraz uzun oldu ama yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Back
Yukarı