Kifoz hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eehfe4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eehfe4

Üye
Merhaba hocalarım yaklaşık 9-10 aydır bu sporla uğraşıyorum , duruş bozuklugum oldugunu biliyordum ama önemsemiyordum forumda bir abim sağolsun (@jan olde ) bana doktora gitmemi söyledi ve bende gittim 52 derece kifozum varmış :(
Sorum ise bu rahatsızlıktan olan hocalarım nasıl kurtuldu yada kaç dereceydi bana yardımcı olabilirlerse sevinirim.
(Bu duruma değlde üzüldüğüm tek şey 10 ayda çok daha iyi yerlere gelebilridim ama gel gör ki idare eder durumdayım ama bu sıkıntıyı öğrenmem çok iyi oldu artık hem daha iyi gelişeceğim hemde postürümü düzelteceğim :) )

Bendede kifoz var oyle cok degil 8 aydir body ile ugrasiyorum az bucuk duzeldi 1-2 yil sonra ister istemez vucuddaki kaslar guclenip omurgani diklestiriyor.seninki baya ilerlemis antremanlarin ne kadar faydasi olur bilmem ama sirt kaslarini guclendirirsen cok cok yol katabilirsin.sana onerim yastiksiz sirt ustu yatmayi dene zor gelebilir en azindan 10-15 dk osekilde dur sonra uyumaya calis.haftada 3 gun sirt agirlikki antreman yap ve en onemlisi dik dur.karnini icine cekip yuru.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı