Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kickboksa başkamak istiyorum ama profesyonel olmk zorunlumu
Merhaba arkadaşlar haftaya kickboksa baslıyorum ve eğitimimi alıp kursu bırakmak istiyorum illaki maçlara çıkmak zorundamıyım yani turnuvalara felan katılmak istemiyorum sadece eğitimimi alıp normal hayatıma devam etmek istiyorum sizce ?
Olur, neden olmasın? Hiçbir zaman kursu bırakmak zorunda da değilsin, kırk yılda bir kaza sonucu oluşacak ufak tefek darbeler dışında darbe de almazsın.
Yani ne bileyim ben bunun için gelmediğimi düşünüyorum bu dünyaya daha yasım 14 hayatımın hatasını da yapabilirim ben eğitimimi alayım kendimi savunmayı öğreneim bana yeter bi amacım yok gideyim turnuva kazanayım diye .
Abicim daha dur yau bu kadar felsefi boyuta inip düşünme, mantık çerçevesinde canın ne yapmak istiyorsa, ailenin de onayını alarak git - yap. Çok güzel bir spordur, ileriki yıllarda iyiki yapmışım dersin.