kick boks + vucut geliştirme

kick boks +body

• 10.11.2013

Votes: 0 0,0%
  • bilgi

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle yardımcı olacak abilerime arkadaslarıma teşekkürler yaşım 16 kilo 66 boy 176 yaklaşık 5 aydır body yapıyorum kick boks sa daha yeni başladım antremanlar ard arda geliyor body ye 3 gün aralıksız gidiyorum 2 gün dinleniyorum kick boks salı cumartesi pazar ikisi bir arada yapsam kas yıkımı olurmu yaptığım kaslar zayıflarmı yardımcı olana allh razı olsun:)

Bu konuda bir sürü başlık açıldı arasan rahat bulurdun aralıksız 3 gün yerine pazartesi çarşamba cuma yap antrenmanlarını, tabi bu yaptığın kick-boks antremanına göre değişir ama gelişim çağındasın bu kadar abanırsan zararına. Kick boks antrenmanlarını hafife alma kolay iş değil ikisini aynı anda götürmek için bol zamanı olan birisi olman lazım ki öğrenciyken bu çok zor kendimden bilirim birkaç sene sonra üniversite sınavına giriceksin düşün bu işte tam zirveye çıkmışken bi seçim yapmak zorunda kalıcaksın sınava mı çalışıyım yoksa kick-boks ve body antrenmanlarını mı yapıyım tabi bunların yanına okul da var işe bide bu yönden bak.

Değerli üyemiz;

Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri