Kick Boks Vcut Yaparmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BTF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BTF

Üye
arkadaşlar ben kick boksa gitmeyi düşünüyorum benim 2 hedefim var görünüm bakımından kaslı olmak bide kavgada kendime güvenim olması bb ile güven kazanıcamı sanmıyorum ancak boks ilede yapılı olurmuyum emin değilim yardımcı olurmusunuz?

simdi bb kadar profesyonel bi vucudu olmaz arka kolun iyi olur. sinav mekik her antremanda garanti yaptirirlar zaten ama bb kadar olamaz. önce kick boks da teknikleri öğren 5-6 ay falan sonra bb ye gec boks da milli olamiyacaksan daha fazla gitmenin anlami yok teknikleri sıkı öğren sana yeterli.

nacizane fikrim,bu bakış açısıyla iki sporda da başarılı olamazsınız.

Hem bbni, hem kickboxunu yap. tıpkı benim gibi. gayet başarılı sonuçlar elde ettim. neden olmasın ki? :)

Ancak bbni kas kütlesi şeklinde ayarla. hacim olarak değil.

İki sporuda yapıyorum.Sana şöyle söyliyeyim kol (biceps) çalıştığımın ertesi günü hiç kas ağrısı hissetmiyorum ama geçen kb antremanında yumruk çalıştık ve karşımdaki arkadaşa lapa tuttum ertesi gün bicepslerimde sanki ağırlık çalışmışım gibi ağrı vardı :)

sadece kick boks ile vücut yapılır mı denirse 1 tanıdığım vardı hafif plaj vücudu tarzında vücudu olmuştu kick boks yapıyordu artı kendi vücut ağırlığı ile çalışıyordu demek ki oluyormuş

Back
Yukarı