Kick boks-muay thai baş ağrısı

Arkadaşlar 3 yıldır muay thai ve kick boks yapıyorum önceden çok rahat çıkardığım antremanlarımı son 6 aydır baş ağrısı çekerek yapıyorum bi türlü odaklanamıyorum başım dönüyor, ağrı oluyor ne yapmam gerek acaba sağlıkla ilgili bi durummu yoksa beslenme sorunumu yaşıyorum karar veremedim konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca 2 ay önce tiroid ameliyatı oldum tümüyle çıkarıldı tiroidlerim yerine tiroid ilacı kullanıyorum doktor bi sorun olmayacağını söyledi ama tam karar veremiyorum

belki kullandığın ilacın etkisi de olabilir veya beslenmen de sorun olabilir enerji verecek yiyecekler tüket

bide ilaçları kullanmaya başladığından beri Baş'ın belli bölgede,kulakta,ense kökünde,boğazında ve göğüs kafesinde ağrı varsa mutlaka doktorunla görüş ciddi bir durum olabilir.

belki kullandığın ilacın etkisi de olabilir veya beslenmen de sorun olabilir enerji verecek yiyecekler tüket

bide ilaçları kullanmaya başladığından beri Baş'ın belli bölgede,kulakta,ense kökünde,boğazında ve göğüs kafesinde ağrı varsa mutlaka doktorunla görüş ciddi bir durum olabilir.
Sadece alın bölgemde var buda bana antrenmanı işkenceye dönüştürüyor

Kick box'a merak salmıştım geçen sene. 2 ay devam ettim. Ama özellikle hafif bile olsa tekme, yumruk gibi sarsılmalarda çok yaşadım bu sorunu. İstemeyerekte olsa bıraktım. Antreman sırasında suyu arttırınca diğer antremanlara göre daha az oluyor ama yinede oluyor bende.

Back
Yukarı