Kick Boks Kuşak Ücreti

Mrblar arkadaşlar hocam ramazan beyazkaya dunya sampıyonu onun ogrencısıde bı okadar başarılı ılk kusagım ıcın 100 tl ıstedıler aidatımız zaten 150 tl bu fıyat normalmı ? bılen eden cevaplayabılırmı ben cok ıstıyordum kusagımı almayı ama nasıp degılmıs bugun 5de kusak sınavı var aidatı vermeye gıdıcem hemde ızlemıs olurum.Hayallerim büyük avrupa şampıyonlugu flan var.Birde musabık olmak ıcın kaç kusak gereklı? ve ılk olarak bolgge sampıyonlugundanmı baslıyoruz musabıkda ?

ben su anda eskisehirde devletteyim bizden 10 tl istediler kuşak ücreti için ama heralde ücret özele göre aşırı yüksek değildir.

Kardes musabik ooabilmen icin yesil kusak lazim yani 2. Kusak bide senin ucret baya fazlaymis kusak sinavina 60 lira alinir

Biliyorum ama Ramazan Beyazkaya o kadar da abartılacak bir boksör değil dostum ona gelene sayısız çok iyi sporcular var.

Biliyorum ama Ramazan Beyazkaya o kadar da abartılacak bir boksör değil dostum ona gelene sayısız çok iyi sporcular var.
Ya o çok iyi sporcular cıkarıyo onun ıcın gıttım ona taktikde cok ıyı teknıkler ibrahim hoca ibrahim bağlı buyuk dovuscu olmak ıstıyorum ondan büyük boksör olmak istiyorum bölge şampıyonu prof boksör ve tvlere cıkan boksörler gibi hep düzenlı tvye cıkar ya gokhan sakı gıbı ondan ıstıyorum ve bu ıslerden anlıyorsan ozelden ulasırmısınız lutfen?

Bunun için belli bir dereceye gelmelisin dostum amatör olarak iyi bir derece yapabilirsen gerisi gelir zaten, profesyonel olarak da müsabakalara çıkabilirsin, zamanında kick boks yaptım iller arası müsabakalara katıldım fakat kısmet olmadı ilerisi bırakmak zorunda kalmıştım, senin gibi istekli ve azimliydim gerçekten.

Bunun için belli bir dereceye gelmelisin dostum amatör olarak iyi bir derece yapabilirsen gerisi gelir zaten, profesyonel olarak da müsabakalara çıkabilirsin, zamanında kick boks yaptım iller arası müsabakalara katıldım fakat kısmet olmadı ilerisi bırakmak zorunda kalmıştım, senin gibi istekli ve azimliydim gerçekten.
derece dedıgımız nasıl yanı bıraz bılgı verırmısın lutfen? ben ıstıyorum cok ıstıyorum.1 yıla cıkarmıyım musabakalara ?
ve ben yumruk atmaktan degil yemekten cok canım yanar dıye korkuyorum ve acıya dayanmak ıstıyorum kavga etmekde musabık olmakta ıstıyorm bu nasıl geçer?

Dostum öncelikle gittiğin salon müsabakalara yetiştiriyorsa sıkıntı yok seni de müsabakaya sokarlar zaten iyi bir sporcu olursan,kavga hiç iyi bir şey değil dostum sokaktaki kavgayla ringi bir tutmamalısın orada her şey değişiyor.Sen sadece kendini güzel bir şekilde hazırlamaya odaklan tekniğni ve kabiliyetini geliştirmeye bak hocanla da bu konuları konuş müsabaka işini sor onada.

Dostum öncelikle gittiğin salon müsabakalara yetiştiriyorsa sıkıntı yok seni de müsabakaya sokarlar zaten iyi bir sporcu olursan,kavga hiç iyi bir şey değil dostum sokaktaki kavgayla ringi bir tutmamalısın orada her şey değişiyor.Sen sadece kendini güzel bir şekilde hazırlamaya odaklan tekniğni ve kabiliyetini geliştirmeye bak hocanla da bu konuları konuş müsabaka işini sor onada.
Biraz hocamdan utanıyorum :S neden oldugunu hıc bılmıyorum o sevince flan baya çekiniyorum sert bi hoca gibi geliyor.Bu musabaka ısını nasıl sorucam ne diyim yani ? kusruma bakma lütfen biraz fazla sık boğaz ettim seni.Utanıyorum hocamdan.

Back
Yukarı