Kevin Levrone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ROMASANTA dedi:
Levrone niye b.b'yi bıraktı acaba.Bu konuda birşey bilen varsa lütfen yazabilir mi?
abi bence adamın yaşıda ilerliyorbirde rakipleri gerçekten sağlam kişiler adamda fazla geç olmadan vücudu iyice kaybetmeden kendime başka yol çizeyim dedi bence benim görüşüm böyle

EyeSeeYou dedi:
ROMASANTA dedi:
Levrone niye b.b'yi bıraktı acaba.Bu konuda birşey bilen varsa lütfen yazabilir mi?

Holywood'a geçti...film çeviriyor...zaten solisti olduğu bir müzik grubu da var...

Çok şirin bir solistleri var o zaman :D

restricted dedi:
Acaba bırakmasının nedeni kullandığı ilaçların vücudunda yarattığı yanetkiler olabilir mi?
bence olmaz öyle bir şey adam profesyonelin önde gideni neyin ne olduğunu çok iyi biliyor olmaz

Levron muhteşem vücuduyla arnold'un yaptığı gibi aksiyon filmlerde oynayabilirdi.Madem oyunculuk yeteneği var o zaman kaslı vücuduna uygun senaryolarda oynasaydı.Bu şekilde daha başarılı olurdu.Sinemaya geçmesiyle sporu bırakması pek örtüşmüyor gibime geldi.Önce fitness'a geçmesi daha sonra iyice uzaklaşması bence birçok insanda olduğu gibi kaslı bodyci vücutların itici gözükmesinden kaynaklanıyor.Levrone fitness formundayken bayağı bir yakışıklı ve estetik gözüküyor.

hayatımda gordugum yarısma vucuduna sahip olupta estetigi boylesine yakalamıs en gusel vucut..bu nasıL bi hırsdır bole....

o adamın beyenmediğiniz haline bile 3 yıl sonra gelirsiniz varsa aksini soyleyen koysun resmini 8)

dominic dedi:
o adamın beyenmediğiniz haline bile 3 yıl sonra gelirsiniz varsa aksini soyleyen koysun resmini 8)
en kısa zamanda koyarım resmımı.belkı şekil olarak olmayabılır ama ölçü bazında gececegımden emınım.fazla ıddıalı yazmıssın.

iyi de bu adam bulk değildiki 20 kilo versin.nasıl verdi 20 kiloyu.kaslarımı yaktı.?ayrıca denildiği gibi yılların emeği ya.yazık.

onlar için kilo alıp vermek basit istedikleri gibi kilolarıyla oynayabiliyorlar aşağı ve yukarı ama önemli olan adaleyi sergilemek sıkı tutmak vs vs vs

hsd dedi:
onlar için kilo alıp vermek basit istedikleri gibi kilolarıyla oynayabiliyorlar aşağı ve yukarı ama önemli olan adaleyi sergilemek sıkı tutmak vs vs vs

tamamen katılıyorum sozlerine vucutta oynama yapmayı cok iyi biliyorlar ayrıca kilo vermesi için ogunleri azaltıp takviyeleri kaldırırsa rahatlıkla verir. bu kas yanması degil vucuda zarar vermeden devir duşurmektir tekrar aynı hale gelebilir

flexor dedi:
hsd dedi:

tamamen katılıyorum sozlerine vucutta oynama yapmayı cok iyi biliyorlar ayrıca kilo vermesi için ogunleri azaltıp takviyeleri kaldırırsa rahatlıkla verir. bu kas yanması degil vucuda zarar vermeden devir duşurmektir tekrar aynı hale gelebilir

teşekkürler sende güzel özetlemişsin

dostlar linke bi bakın
levrone filminde bi türkü oynayacak!!!
nedense hiç türke benzeyen tip oynatmazlar türk olarak
mesela vandamme ın bi filminde vardı (en sonunda van damme ın moğolu dövdüü film)
şahsi kanaatim, oradaki türk olduu iddia edilen cisim, türkü geçtim insana benzemiyo. kevin de sevdiğim bi kardeşimdir ama zencidir nihayetinde.

http://www.imdb.com/title/tt0462190/

ladasamara dedi:
dostlar linke bi bakın
mesela vandamme ın bi filminde vardı (en sonunda van damme ın moğolu dövdüü film)
şahsi kanaatim, oradaki türk olduu iddia edilen cisim, türkü geçtim insana benzemiyo. kevin de sevdiğim bi kardeşimdir ama zencidir nihayetinde.

Bir Türkü mü oynuyor yoksa ismi mi Turk? İngilizcede Turk diye bir isim var çünkü

DaFFy dedi:
ladasamara dedi:
dostlar linke bi bakın

Bir Türkü mü oynuyor yoksa ismi mi Turk? İngilizcede Turk diye bir isim var çünkü

Bende aynı şeyi düşündüm Mortal Kombat'ta da John Turk oynamıştı :D

Back
Yukarı