Ketolojik diyet // İkinci hafta // 185 boy // 84 kilo

Şahsen 86 kg olmama rağmen 1800 2000 kaloriyle yapmıştım çok bi kayıp olmamıştı yani gözle görülür. Yani bana göre 2300 falan idealdir
Anladım teşekkürler birde şunu sorucam ben nelerin bozduğunu merak ediyorumda. Birşey yedikten ne kadar sonra keton çubuklarında ketosisten çıkmış gözükürüm?(idrar)

Anladım teşekkürler birde şunu sorucam ben nelerin bozduğunu merak ediyorumda. Birşey yedikten ne kadar sonra keton çubuklarında ketosisten çıkmış gözükürüm?(idrar)
Ben öyle cubuk çanak Çömlek şeylere pek inanmam şahsen. 50 gram üstü ketoyu bozar bunu bilirim ben. Bir dilim ekmek kaç gr karb var. Yaklaşık 20. Yani 2 dilim civarında ketodan çıkarsın.

Uzun zamandır yazmamışım, ketojenik diyeti 83 kiloda bitirdim. Daha sonra bulk'a girdim. Baktım 1 buçuk ayda 93 kiloya kadar çıktım bayada hacim aldım . Sonra tekrar diyete girdim 2 aydır diyetteyim. Yaz olduğu için durmadan bira içiyorum diyete dikkat edebildiğim 2 hafta falan oldu heralde. Son durumum

Eklentiler

• 11822287_10204715967202975_1386667897962138072_n (1).jpg
    11822287_10204715967202975_1386667897962138072_n (1).jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 573
Uzun zamandır yazmamışım, ketojenik diyeti 83 kiloda bitirdim. Daha sonra bulk'a girdim. Baktım 1 buçuk ayda 93 kiloya kadar çıktım bayada hacim aldım . Sonra tekrar diyete girdim 2 aydır diyetteyim. Yaz olduğu için durmadan bira içiyorum diyete dikkat edebildiğim 2 hafta falan oldu heralde. Son durumum

Öncelikle bravo konuyu şimdi gördüm ilk iletiden itibaren takip ettim hızlıca, görselleri peşi sıra açtığımda ortadaki bariz değişim çok güzel.

Lakin bütün fotolarda dikkatimi birşey çekti, alt vücudun yani bacakların üste göre geriden geliyor, acilen ağırlığı o bölüme verip dengelersen görünüm çok daha güzel olacaktır ayrıca bir dahaki sefere de sana çok güzel avantaj sağlar, unutma güclü ve büyük bacaklar daha fazla kcal harcar ve bu lean kalmaya yardım eder.

Ellerine sağlık.

Öncelikle bravo konuyu şimdi gördüm ilk iletiden itibaren takip ettim hızlıca, görselleri peşi sıra açtığımda ortadaki bariz değişim çok güzel.

Lakin bütün fotolarda dikkatimi birşey çekti, alt vücudun yani bacakların üste göre geriden geliyor, acilen ağırlığı o bölüme verip dengelersen görünüm çok daha güzel olacaktır ayrıca bir dahaki sefere de sana çok güzel avantaj sağlar, unutma güclü ve büyük bacaklar daha fazla kcal harcar ve bu lean kalmaya yardım eder.

Ellerine sağlık.

Açıkçası 2 ay öncesine kadar bacak çok çalışmıyordum. 2 aydır en zevk aldığım ve efor harcadığım bölgem bacak. 30 set ağır çalışmaya çalışıyorum geç farkına vardım. Yorumunuz için teşekkürler.

ketoya başladım bugün vücudumda yağ dolu yağ yağ deposuyum resmen low carb bişeye yaramadı ketoya geçtim hergün zeytin yağı içiyom fıstık yiyom tavuk göğsü lor felan yiyom tamamlıyom ama kalorim 2500 günlük kalori kısıyımmı ?

Back
Yukarı