Pelin_Su
Üye
Arkadaslar daha once ki definasyon programimda bu diyeti yapmistim ve sifir kas kaybi ile yag oranim %16 dan %11 e dusmustu suandaki hedefim %8 e inmek henuz yag yakip yakmadigimi bilmiyorum bu diyette basarili oldugum icin yineledim ama bu kez agizimda ve idrarimda keton oldugunu sanmiyorum tek belirtiside olan aseton kokusu gelmiyor sadece sabah uyanir uyanmaz geliyor ve asiri yag tuketiminden dolayi midem 24 saat boyunca hazmetme islemiyle ugrastigi icin uykularim bile kaciyor karbonhidrat 15 gr veya altindadir proteinin fazlasinin oksitlenip glikoza donusebilecegi icin carb almamaya dikkat ediyorum proteini kg basina 2 gr yani 110 gr aliyorum bugun 4. Gunumu tamamladim ketosise girmis olmam gerekiyordu proteini haddinden fazla mi aliyorum diye dusunuyorum eger oyle ise bile 4 gun boyunca vucut glikoneogenezde kalirmi ilk 2 gun korkunc bas agrisi yasadim artik enerjim full hic bir yokluk belirtisi kalmadi tek sorun doymus ve doymamis yaglarin hazmiyla ilgili bunun icinde ketojenikle beraber intermitent fastingi kombine etmeyi dusunuyorum simdi sorum su agizimda ve idrarda aseton kokusu yok yinede ketosise girmis olabilirmiyim ?