Ketojenik diyete başlıyorum

Selamlar arkadaşlar,bir süredir forumdan ve diğer kaynaklardan ketojen diyeti hakkında bilgi topluyordum ve nihayet ben de bu diyete yarından itibaren başlıyorum.Kendime aşağıdaki gibi örnek bir beslenme tablosu oluşturdum,fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Boy:1.88
Kilo:106.2

SABAH
------
100 gr. sucuk veya 100 gr. sosis(%70 dana %30 hindi)
1 tam yumurta
6 adet siyah zeytin
6 adet yeşil zeytin
1 fincan yeşil çay(şekersiz)
ÖĞLEN
-------
160 gr. ton balığı
1 adet salatalık
Ara
-------
100 gr. Tam Yağlı Beyaz Peynir
1 adet Domates
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
-------
200 gr. fırında tavuk(but)

Yatmadan Önce
--------------
100 gram lor peyniri veya bir avuç ceviz ve fındık karışımı kuruyemiş(25 gr. kadar)
1 fincan yeşil çay

Toplam
---------
2,111 kcal
150.4 gr. yağ
168.1 gr. protein
17.1 gr. karbonhidrat

Haydi bakalım,hayırlısıweightlifter

Son düzenleme:
zeytin yerine yesil sebze yesen daha iyi olur

teşekkürler heldic,dikkate alacağım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:10 ----------

arkadaşlar diyetimin yanında cla kullanmamın bir sakıncası olur mu ?

cla yada l carnitin bu diyette ters bi tepki vermez

daha önce bu diyeti denemiş birisi olarak şimdiden kolay gelsin diyorum

sonuçları bildirirsen sevinirim

terkiflimak;cevabın için teşekkür ederim.Şu sıralar ağır kardiyo yapmadığımdan l-carnitine ara verdim,claya devam ediyorum.Daha önce bu diyeti yaptığını yazmışsın,tatmin edici bir sonuç elde edebildin mi peki?

Bugün diyetimin birinci günüydü ve ağırlık çalışmalarım gayet verimli geçti.Dün geceden yüklediğim karbonhidratların etkisindenmidir bilemem ama gün boyunca fazla enerjiktim,iyi kiloların altından sapasağlam kalktım:Dyalnız bir öğünü atlamışım,artık takviyeyi ceviz,fındık ve badem üçlüsünden yapıcam tabiki 25gr.ı geçmemek koşuluyla :)

ben bu diyetle 15 kilo kadar verdim simdide bunu yapıyorum 1 haftadır karb up gunlerini 1 gun yapıyorum diyetteyken cok huzurluyum diyet dısına cıkınca kendimi iyi hissetmiyorum

heldic 15 kilo çok iyi bir rakam,özellikle de bunun büyük kısmının yağlardan olduğunu düşünürsek.

bugün diyetimin ikinci günü ve az sonra öğlen öğünümü yiyeceğim.Şu ana kadar zihinsel olarak bir durgunluk tam olarak hissetmedim ancak tarifsiz bir rahatlık dalgasının altındayım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:50 ----------

az önce 100 gr sosisin yanında çok az mayonez tükettim(3-4 gr kadar) bu ketosise girmemde sorun teşkil etmez umarım :S

su kaybı oluyor basta

heldic,ben bu kaybın su olduğundan emin değilim şöyleki ben eski diyet programımdan buna geçtim ve sıkı diyet yoğun çalışma ile ilk ayda su yağ,kas karışık 10 kilo kadar verdim.Dolayısıyla bu diyette direk yağlara sıra geldiğini düşünüyorum ayrıca haftada 5 gün interval kardiyo yapıyorum daha faydalı olması açısından

Son düzenleme:
diyetin basında 2 kilo kadar su atıyorsunuz. karbonhidrat yiyince geri geliyor o su ben 4 aydır bu sekilde besleniyorum

hastalık dolayısıyla pazartesiye kadar diyete ara verdim,aşırıya kaçmamak kaydıyla karbonhidrat tüketiyorum bol sebze meyve şeklinde

terkiflimak;cevabın için teşekkür ederim.Şu sıralar ağır kardiyo yapmadığımdan l-carnitine ara verdim,claya devam ediyorum.Daha önce bu diyeti yaptığını yazmışsın,tatmin edici bir sonuç elde edebildin mi peki?

elde ettiğim sonuç beni tatmin etti 2 ay kadar devam ettim yaklaşık 7 kilo verdim ki metabolizmam çok yavaştır
ilk günlerde uymak zordur ama vücut alıştığı zaman istesende diyetin dışına pek çıkmazsın ketoya başlamadan önce tek öğünde 2 porsiyon pirinç yiyen ben diyetten sonra yarım porsiyonu anca yiyebiliyordum ki bırakalı 8 ay kadar oldu hala aynı durum

ayrıca antrenmandan önce alınan kuruyemişler performansında artış sağlayacaktır

ayrıca geçmiş olsun takipteyim olacaktır tekrar kolay gelsin

Back
Yukarı