ketojenik diyet

bu forumda biri bahsetti ketojenik diyetten baya etkiliymiş ben yağ yakamıyorum şuan karb kalori kıstıgım halde ona geçmeyi düşünüyorum ama ileri seviye sporcular yarışmaya hazırlananlar kullanıyormuş bu diyeti yağ oyarnım %25 civarında sanırım yapmalımıyım bende işe yararmı

İleri seviye değil isteyen başlayabilir ben de pazar günü başlayacağım sınav haftam diye uyku problemim var. Denemeye değer mantıklı geldi bayağı araştırdım ben haftada 1 öğün cheat meal yapman lazım ama.

Tek derdim çok fazla protein alacağız zararı olur mu diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

tam tersi çok fazla protein almıcaz sen yanlış anlamışsın en fazla kilo başına 1.8 almak gerekiyormuş 1.5 idealmış karbonhidratı 30 lara 20lere düşürcekmişiz kalorinin çoğunu yağlardan alcakmışız[DOUBLEPOST=1491476528][/DOUBLEPOST]şuan yemeğimi yiyorum ketoya başladım bugün bakalım nası olccak

Son düzenleme:
tam tersi çok fazla protein almıcaz sen yanlış anlamışsın en fazla kilo başına 1.8 almak gerekiyormuş 1.5 idealmış karbonhidratı 30 lara 20lere düşürcekmişiz kalorinin çoğunu yağlardan alcakmışız
Aynen protein fazla alındığı zaman glikoza çevrilecek vücutta ve vücut ketozisten çıkacak. 1.8 en fazla protein alımı yeterli. Ben uyguladım diyeti baya da etkili ama başlarda çok fazla su kaybetmemek adına tuzu kesmeyin yemekleri tat verecek kadar tuz eklemeyi ihmal etmeyin. Bol bol soda tüketin. Yağları da çiğ olarak tüketmeye özen gösterin. Yeşillik bol tüketin ve haftada en az 2 öğün olmak üzere balık tüketin. Faydasını göreceksinizdir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akşam 5 kilo yağ zeytinyağı almaya gidicem hergün yarım bardak içerim artık :D[DOUBLEPOST=1491476762][/DOUBLEPOST]antremanda enerji olsun yeterki 0 karbonhidratla beslendiğim günleri hatırlıyom ben bu ne ki[DOUBLEPOST=1491477093][/DOUBLEPOST]anlamadıgım tek şey kaloriyi kıscakmıyız bunda ? yoksa günlük ihtiyacımızımı alıcağız

Son düzenleme:
tam tersi çok fazla protein almıcaz sen yanlış anlamışsın en fazla kilo başına 1.8 almak gerekiyormuş 1.5 idealmış karbonhidratı 30 lara 20lere düşürcekmişiz kalorinin çoğunu yağlardan alcakmışız[DOUBLEPOST=1491476528][/DOUBLEPOST]şuan yemeğimi yiyorum ketoya başladım bugün bakalım nası olccak
Çoğu yerde günlük 400 gram tavuk 6-7 yumurta beyazı 200 gram lor 10 badem yazıyor bi hesaplayın 160-170 yapıyor yani.

Çoğu yerde günlük 400 gram tavuk 6-7 yumurta beyazı 200 gram lor 10 badem yazıyor bi hesaplayın 160-170 yapıyor yani.

günlük kaloriden kıscakmıyız benim kilom 80 2500 kalori almam gerekiyor low carbdayken 1900 alıyodum şimdi kısayımmı yine yoksa 2500mü alayım sonuçta karbı baya indiriyoz

günlük kaloriden kıscakmıyız benim kilom 80 2500 kalori almam gerekiyor low carbdayken 1900 alıyodum şimdi kısayımmı yine yoksa 2500mü alayım sonuçta karbı baya indiriyoz

Kalorini 2000 in altına düşürme, spor günleri 120 karb aşma, off günlerde 60 karb aşma. Spor günleri spordan 2 saat önce karb almayı kes vücudun yağdan enerji çeksin karb olmadığı için (ağırlıkta düşüşün olacak merak etme karb yerine yağ yakmaya alıştığında gani gani enerjin olacak) ve spordan 1.5 saat sonra karb yemeye başla spor sonrası proteinini ihmal etme. 3 haftalık adaptasyon süreci olacak.

EN ÖNEMLİSİ EN AZ 2,5 LİTRE SU TÜKET GÜNLÜK EN AZ DİYORUM

Son bir haftadır bu diyeti araştırıyorum bildiklerimi özetle aktarmaya çalıştım inşallah pazar günü ben de başlayacağım sonuçları hep beraber göreceğiz. Bunların hepsi "benim için" teori pratiğe bakıcaz :)

yalnız 20 30 gram karbonhidrat almak lazım :D ketojenikde fazla alırsak low carb diyeti oluyor

Low carb' dan bahsediyorum ben de [emoji23]

Ketojen diyet genellikle hastalar için uygulanıyor sporcular açısından low carb daha popüler diye tercih ettim.

Belirgin bir fark var mı? Bilgilendirirsen çok iyi olur ketojene çok hakim değilim

Low carb' dan bahsediyorum ben de [emoji23]

Ketojen diyet genellikle hastalar için uygulanıyor sporcular açısından low carb daha popüler diye tercih ettim.

Belirgin bir fark var mı? Bilgilendirirsen çok iyi olur ketojene çok hakim değilim
ketoya başladım bugün eve geldim 70ml zeytin yağı diktim fıstık yiyom şimdi akşamda tavuk göğsü yiyecem :D e tabi enerji düşüyo hayvan gibi karbonhidrat yeme kistiyom şuan :D

200 ml 175 gram yapıyor. Ordan orantıyı kur. Ama bence bi seferde o kadar yağ alma öğünlere böl, su içmeyi ihmal etme sakın

hem az masraf çkıyo eskiden karbonhidrat için muz alıyom makarna alıyom et alıyom meyva sebze para kalmıyo şimdi basit oldu beslenmem sabah zeytin yağı fıstık tavuk yumurta lor :D

Back
Yukarı