Keto diyet programım nasıl?

merhaba uyguladığım ketojenik diyet prograımı yazmak itiyorum 2 haftada 1 kilo verebildim yanlışlarım neler düzeltirseiz çok sevinirim

Kahvaltı:
3 yumurta biraz zeytinyağıyla
biraz peynir

öğle yok

akşam:
100gr tavuk ciğeri
4 yumurta
biraz mayonez
15 yeşil zeytin
100 gr ayçekirdeği

Temelde yanlış. Günlük 2 öğün tamamen yanlış. Öğün sayısını gerçekten arttırmanız lazım. Yağ olarakta bitkisel yağlardan çok hayvansal kaynaklı tüketmeniz genel testesteron seviyenizi de yukarı çeker ve daha yavaş sindirildikleri için daha az acıkırsınız. Ketojenik diyetin nasıl olması gerektiği forumda birçok kez tartışıldı. Lütfen o konuları okuyun.

Temelde yanlış. Günlük 2 öğün tamamen yanlış. Öğün sayısını gerçekten arttırmanız lazım. Yağ olarakta bitkisel yağlardan çok hayvansal kaynaklı tüketmeniz genel testesteron seviyenizi de yukarı çeker ve daha yavaş sindirildikleri için daha az acıkırsınız. Ketojenik diyetin nasıl olması gerektiği forumda birçok kez tartışıldı. Lütfen o konuları okuyun.

Beslenmenin makro besin ve kalori kontentini sorgulamadan öğün sayısına takılıyorsun. Problemi yanlış yerde arıyorsun. Günlük 2 öğünü anabolik bulmayabilirim, ancak kişi kilo kaybetmeye çalışıyor, kas kütlesini korumak da birincil önceliği değil. Ve bu yeme tarzı, hayatına bir eksi getirmiyorsa sorun yoktur diyebiliriz.

"marrythenight",

internetten herhangi bir kaynak yardımıyla diyetinin kalori miktarını çıkar. Bir kaç hafta daha kilonu gözlemle. Eksilme olursa devam et, olmazsa kaloriyi biraz daha azalt.

Öğün sayısının yüksek tutulması, metabolizmanın hiç yavaşlamaması için ve 2 öğünde günlük alori ihtiyacının altında alsa bile düşen metabolizma hızı belki de bu farkı kapatıcaktır. Daha önceden ketojenik beslenme uygulayan biriyim ve deneyimlerimden bahsediyorum. Ayrıca kas kaybının minimum tutulmasında bir sorun olmaz ve çoğunlukla yağdan kayıp verilirse daha da iyi olur.
Ketojenik diyince prensiblerini temel aldığım bir bodybuilder varsa o da Dave Palumbo dur. Onun ilkelerine uyarak çok güzel kilo verdim ve bunu da keto uygulamak isteyen herkese tavsiye ederim.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=5899101&page=1 linkinde onun örnek bir beslenme planı ve ilkeleri var. Yanlız listelere bakarken kaç kilo olduğunuza göre bakmanızda yarar var.

Öğün sayısının yüksek tutulması, metabolizmanın hiç yavaşlamaması için ve 2 öğünde günlük alori ihtiyacının altında alsa bile düşen metabolizma hızı belki de bu farkı kapatıcaktır.

Olabilir.

http://examine.com/faq/do-i-need-to-eat-six-times-a-day-to-keep-my-metabolism-high.html

Diğer yandan, bence yani bence.... öğün frekansına bakılmaksızın metabolizma hızına bundan daha fazla negatif etki yapacak bir şey varsa.. o da gerekli miktarın çok altında yemektir.

Back
Yukarı