20 Bin TL ye bulursun ? senin bütçen ne kadar ?evet okula mercedesle gitmek havalı olur fakat o fiyat![]()
toyota bir taksiye bin adama sor.toyota ve honda gerçekten bu kadar iyimi bu araçalra bkatımda km'leri acayip yüksek ford taunus ve bis hakkında ne düşünüyorsunuz torosada 250 lira ön takım demişsin ama bana ucuz parçalı değil yolsa bırakmayacak bir araç lazım teşekkürler.
toros al. eşek gibi bin. diğer arabaların aynası 200-250 tl 250 tlye torosun ön takımını çıkarırısın..
vallahi hayır serviste halletmişlerdir herhalde yerini bile bilmiyorum@deathlifter, yağını-filtrelerini de değiştirmedin mi yav?!![]()
danny sıkıntına şöyle bir çözüm ürettim umarım hoşuna gidecektir.
önce ailelerimizi ikna ediyoruz, sen kendi ailenle, ben de kendi ailemle oturup konuşuyoruz.
sonra nüfus dairesine gidip ufak bir dalavereyle (rüşvet müşvet de olabilir) sen benim ailemin üzerine geçiyorsun ben de senin ailene. bir nevi evlat takası yani.
böylece yeni babam bana c180 alırken, senin yeni baban da merak etme sana araba falan alamaz. böylelikle elindeki 5000 lirayla kendine bir adet ford taunus alabilirsin.
aslında o 5000 lirayı da sana bırakmamam gerekir çünkü o parayı sana benim babam vermiş oldu ama sen yabancı değilsin, o kadar forumda konuştuk ettik. o da benden sana kıyak olsun.
teklifimi düşün, değerlendir. özelden mesajını sabırsızlıkla bekleyeceğim.
saygı ve sevgilerimle.
danny ne güzel gezmişsin bütün dünyayı bir de şikayet ediyorsun.neyse konuyu çok dağıttım ben meseleye dönecek olursak taunuslar çok yakıyor diye biliyorum ama senin için bu pek sorun değil anlaşılan.
zamanında çok imrelinen bir arabaydı benim çocukluğumda baya özenirdim bu arabaya. bana denk gelirse temiz bi tane haber veririm sana.
ya sımdı ben ehlıyetı daha yenı alıcam ve sole anlatım benım durumu bızde mercedes c 63 amg var ben bu arabayı bıle kac kez yazlıkta calılara falan soktum ole bole degıl yanı benım acemılık ole anlatım bızım arabay bınen hayatımın en kolay surulen arabası derken ben arabya bıner bınmez bı yere carpıyorum kesın![]()
neyse su an bıraz duzeldı durum bıde cok da heyecanlıyımdır bole elım ayagım tıttrıyor nedne bılmıyorum![]()
babam c180 alcakmıs bana ama ben once bır eskı araba alıp soforluk ogrenmek ıstıyorum yanı en azından bı yerını cızsem bıle ya bosver dıyebıleyım![]()
netten baktım ford taunus gordum ne bılım hosuma gıttı fıyatıda uygunsızce bu taunus nasıl
fıyatı maks 5 bın olsun ama
kendı bırıktırdıgım harclıklarla almak ıstıyorum cunku ve 5 bınım var
a bu arada c180 le falan kıyaslamayın yanı almıcam cunku onu kesın vurucagımı bılıyorum once eskı bısey alcam![]()